Apple pregateste un notebook de 15 inch cu design asemanator cu al MacBook Air

      MacBook Air este cel mai subtire laptop din oferta celor de la Apple si unul dintre cele mai subtiri din lume insa cea mai scumpa versiune a Air-ului are doar 13 inch. Apple doreste sa duca acest design si la produse cu ecran mai mare, mai exact un astfel de notebook cu ecran de 15 inch se afla in ultimele faze de testare in cadrul companiei din Cupertino. Se vehiculeaza zvonuri care indica faptul MacBook Pro-ul va fi actualizat in curand si design-ul MacBook Air-ului ar putea inlocui design-ul actualelor versiuni ale MacBook Pro. Avand in vedere ca actuala serie MacBook Pro a fost lansata in luna februarie a acestui an, e greu de crezut ca Apple o va inlocui acum.

     Nu ar fi greu de crezut ca Apple ar lansa o noua versiune a Macbook avand in vedere ca acest produs a fost complet scos din oferta companiei fiind disponibil doar in varianta refurbished. Am putea asista la o lansare a unei noi versiuni a MacBook in luna august insa deocamdata nu exista nici un zvon in acest sens.

10 COMENTARII

  1. S-ar putea sa vedem anul viitor abia noile modele de macbook pro,100% anul viitor design-ul va fi schimbat.
    Cum dvd-ul e deja ceva depasit nu m-ar mira sa se renunte la el definitiv,pe mine chiar nu m-ar deranja 🙂

  2. Samsung sau Sony, nu stiu care se lauda ca are unul mai subtire.
    Anyway, nu stiu cum anume ai interpretat tu ce am scris eu(cum faci de obicei) dar de data asta sunt curios cum ai tras tu concluzia aia. Si da, astept un raspuns.