VIDEO: I-Helicopter – un elicopter ieftin telecomandat de un iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lKHi0TaLr7g[/youtube]

     Sigur ati vazut macar un film cu quadricopter-ul Parrot AR Drone si sigur ati vazut alte jucarii asemanatoare lansate pe piata. Astazi va anunt ca i-Helicopter, un elicopter de jucarie telecomandat de un iDevice, este disponibil in oferta site-ului DealExtreme. Pentru doar 30€ puteti achizitiona acum aceasta jucarie si din punctul meu de vedere pretul este mai mult decat acceptabil. Un AR Drone costa de 10 ori mai mult si ofera in mare aceeasi functionalitate, diferenta principala fiind ca quadricopter-ul are o camera integrata.  I-Helicopter este mic, agil, functioneaza 10 minute la fiecare 40 de incarcare si are urmatoarele caracteristici :

 • Case material: plastic + alloy
 • Frequency: A/B/C
 • 3-CH IR remote control by iPhone/ iPad/iPod Touch series
 • Control range of the helicopter: 8~10 meters- Control specification: up/down, forward/backward, left/right, hover & lands
 • Transmitter with 85mAh rechargeable battery
 • I-Helicopter with 3.7V 200mAh rechargeable battery
 • Charging time: 40 minutes for I-Helicopter, 1.5 hours for transmitter
 • Up to 8~10 minutes typical flight time per charging
 • Transmitter working time per charging: 2 hours

     Pentru a il controla trebuie sa descarcati o aplicatie gratuita din App Store iar daca doriti sa il achizitionati trebuie sa accesati acest website.

18 COMENTARII

 1. E un rahat , are un transmiter IR , merge cativa metri . AR Drone are controlul prin Wifi si merge 150 metri . Asta pare o chinezarie foarte scumpa , nu merita 30$.

 2. Plus ca AR Drone are si giroscop iar I-helicopter asta pun pariu ca il dai de pamant imediat si se strica.Am luat eu unul comandat ir cu 30 de lei si l-am stricat in 2 ore.:).

 3. Zaone am si eu o intrebare mi-am dus iphone 4 la reparat (butonul home mergea foarte greu sau deloc) stii cumva cand o sa vina din garantie va fi acelasi iphone sau va fi unu refurbished?L-am luat de la cosmote….

 4. Somniq, probabil ca tu ai dreptate, fiecare in lume sa faca dupa cum il taie capul. Este un . de vedere. Regulile sunt ptr prosti, nu?

 5. Dpdv constructiv este exact modelul pe care il am cu telecomanda IR clasica. Este foarte rezistent la socuri, se manevreaza ok, gyro e functional. Pretul cerut este corect pentru clasa lui de produs.