Prima Pagina Apple iPhone-ul este dispozitivul favorit al americanilor care navigheaza pe internet in timpul...

iPhone-ul este dispozitivul favorit al americanilor care navigheaza pe internet in timpul unei calatorii cu avionul

      Cei de la Allthingsdigital anunta ca doua treimi dintre pasagerii curselor aeriene ce tranziteaza SUA folosesc un iPhone pentru a naviga pe internet din avion. Informatia vine de la firma gogo air care ofera servicii de internet in avioanele americane si care anunta ca iDevice-urile sunt in principal folosite pentru navigarea pe internet. Pe langa iPhone, iPod Touch-urilensumeaza inca 20% din totalul celor care navigheaza pe internet in timp ce Android-ul aduna doar 12% iar dispozitivele BlackBerry doar 6%.

      Tableta iPad nu a fost luata in considerare in aceste statistici pentru ca este catalogata ca fiind un computer insa daca ar fi fost inclusa atunci probabil ar fi adunat un procentaj apropiat de cel al iPod Touch-urilor. In SUA pentru a naviga pe internet in timpul unei calatorii cu avionul trebuie platita o taxa de 8$ in cazul smartphone-urilor si o taxa de 13$ in cazul calculatoarelor deci probabil putini folosesc un laptop sau o tableta iPad in timpul curselor aeriene.

 • yoyoo29

  @zaone,salut,din cate stiu tu ai iphone 4 ai avut vreodata probleme cu butonul home ?ma refer la faptul ca atunci cand vreau sa ies de undeva si apas butonul nu are nici un efect trebuie sa apas de vreo 2 3 ori iam dat si un restore am zis ca poate am si prea multe pe el dar face lafel,

 • Silvicul

  Probleme de genul asta am si eu, si sunt user de iphone inca de la 2g:) mereu dadea rateuri dupa o anumita perioada. In prezent folosesc deasemenea i4, si din can in cand trebuie apasat mai ferm butonul home, poate chiar de doua ori.
  Ceea ce pot zice insa, este ca un prieten de al meu, si a luat i4 de 32gb in acelasi timp cu mine si acum o luna l a dus inapoi la garantie ca nu ii mai mergea DELOC butonul home. Evident s a ales cu un nou terminal.

 • De multe ori am zis ca am avut probleme cu butonul Home.

 • Yoyoo29

  @zaone daca ma duc la orange mi l repara sau imi da altul?

 • Toretic ar trebui sa il schimbe.

 • danpuf

  cumnatului meu aflat in italia i-au schimbat terminalul pentru probleme la butonul home, urgent nici nu au discutat nimic