Prima Pagina Apple Apple ar putea pregati lansarea a 3 modele de televizoare in 2012

Apple ar putea pregati lansarea a 3 modele de televizoare in 2012

     In ultimele luni am auzit diverse zvonuri legate despre posibila lansare a unui televizor de catre Apple iar astazi un analist american vine cu aceleasi informatii. Se pare ca Apple intentioneaza sa lanseze in martie 2012 nu unul ci 3 modele de televizoare HD care au un concept asemanator cu modelul Bose VideoWave prezentat in imaginea de mai sus. Apple doreste sa construiasca un televizor simplu de utilizat de doar 2 inch grosime care va fi compatibil cu iDevice-urile actuale si care ar trebui sa aiba integrata posibilitatea de a accesa iTunes fara un Apple TV conectat. Desigur ca s-a zvonit si despre implementarea unei versiuni lite a iOS insa nimeni nu stie deocamdata mare lucru.

      Analistul care a trimis o nota informativa catre investitorii sai sustine ca informatiile prezentate sunt adunate de la mai multi parteneri ai Apple si sunt 75% sigure. Adevarul este ca in baza zvonurilor lansare de catre analistii americani, si un numai, in ultimii ani ar fi trebuit sa avem cateva modele de HDTV-uri de la Apple lansate pana acum. Nu ar fi imposibil ca Apple sa incepa o productie de televizoare HD insa piata pe care incearca sa intre este dominata de unii dintre partenerii sai deci sansele de succes sunt destul de reduse. Pe de alta parte trebuie sa luam in considerare si faptul ca un HDTV facut de Apple va fi scump si probabil putina lume va fi dispusa sa il achizitioneze in detrimentul unui LG sau Samsung chiar data HDTV-ul facut de Apple ar putea rula o versiune “lite” a iOS.

 • anonimous

  daca ar avea designul din imac, sau thunderbolt display l-as lua.

  off: o consola de jocuri facuta de apple, asta ar fi tare

 • Are deja, se numeste Apple TV dar deocamdata nu permite rularea jocurilor.

 • anonimous

  stiu de apple tv, dar ziceam de o consola care sa ruleze jocuri dedicate, nu pe cele de iOs

 • B06DAN

  Alti analisti sustin ca apple va scoate si frigidere, cuptoare cu microunde si de ce nu si aer condtitionat. si poate intr-un viitor nu indepartat vor avea appleCAR
  Sigur televizoare vor avea cei de la apple ca ei s-au ridicat la nivelul acesta datorita ecranului din iphone, ipod si ipad. Deci urmatorul pas logic este un ecran mult mai mare fata de cel din ipad,

 • mih_i

  Display-urile de la Apple sunt de provenienta LG. Daca va lansa tv-uri cu conexiune la apple store cu siguranta vor fi tot LG.