Noua serie MacBook Air este populara in randul clientilor, este indisponibila in unele magazine americane

     Apple pare “sa fi dat lovitura” cu noua serie MacBook Air deoarece unele dintre magazinele resellerilor de produse Apple au ramas fara unitati in stoc in urma lansarii. Se pare ca vanzarile au fost atat de bune incat stocurile s-au epuizat foarte repede si Apple nu a apucat inca sa retrimita indeajuns de multe unitati catre magazinele partenerilor sai. In magazinele Apple nu au fost probleme cu stocurile dar conform unui analist american, actuala versiune a MacBook Air se vinde foarte bine in SUA si se pare ca lucrurile merg din bine in mai bine pentru compania din Cupertino.

Overall, we sense a bit more of a preference for the higher-end 11-inch models but the 13-inch also seems to be popular0 Netting this out, the MacBook Air has truly redefined the laptop computing market, in our view, and we expect this momentum to continue. In our view, successful Apple launches are key in driving the halo effect that drives incremental demand for other Apple products.

      Aparent modelele de 11 inch au fost cele mai populare insa nici modelele de 13 nu au fost lasate la o parte. Se pare ca promotiia Back to School ar fi “dat curaj” clientilor sa intre intr-un magazin Apple si sa achizitioneze un nou model al MacBook Air la preturi promotionale. Actuala serie are noua platforma Sandy Bridge care este mai puternica decat vechea implementata in seria MacBook Air lansata anul trecut dar este si mai puternica decat cea din MacBook Pro-urile lansate in prima parte a anului 2010.

       In concluzie, MacBook Air-urile se vand foarte bine in momentul de fata si cred ca de mult timp nu a mai avut Apple probleme cu stocurile pentru un Mac.