Prima Pagina Apple Apple inchide conturile developerilor care vand locuri pentru testarea iOS 5, blocheaza...

Apple inchide conturile developerilor care vand locuri pentru testarea iOS 5, blocheaza terminalele

     iOS 5 este disponibil pentru utilizatori de aproape 2 luni de zile insa nou sistem de operare al celor de la Apple este destinat doar dezvoltatorilor de aplicatii pentru iOS care trebuie sa il testeze. Avand in vedere ca multi utilizatori obisnuiti sunt tentati sa instaleze sistemul de operare pe propriul terminal, unii au facut afaceri foarte bune din achizitionarea de conturi de developer la Apple din care vindeau locuri celor interesati sa testeze iOS 5. Foarte multi utilizatori si-au cumparat un “loc” in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru iOS insa Apple incepe sa inchida conturile celor care vand locuri si incepe sa blocheze dispozitivelor celor care erau trecuti in acele conturi.

      Partea cea mai proasta a acestei actiuni intreprinse de catre Apple sta in faptul ca multi utilizatori au dat bani pentru a testa iOS 5 si acum se vor trezi cu terminalele blocate. Problema este ca de indata ce Apple blocheaza terminalul utilizatorul nu il va mai putea folosi si va trebui sa faca downgrade la iOS 4.3.5 altfel va ramane cu dispozitivul blocat in ecranul initial de set-up. Apple a trimis anumitor dezvoltatori de aplicatii pentru iOS mailuri in care ii atentiona ca activitatea lor a fost “descoperita” de catre compania din Cupertino si ca trebuie sa se opreasca din vanzari altfel vor ramane fara conturi.

      Daca ati platit pentru a testa iOS 5 atunci va recomand sa aveti mare grija deoarece s-ar putea sa va treziti cu terminalul blocat peste noapte.

 • Share it please!

 • Boros Geza

  Update in noaptea asta?

 • Chatagra

  @zaone ..daca apple iti blocheaza terminalul nimic nu te impiedica sa il bagi in dfu sa-i dai restore la ios 5 b3 si apoi sa ii faci hacktivare .. nu ?

 • Ovi

  @zaone eu cred ca e din cauza expirari beta 1 si 2 … dar ma rog…

 • @Chatagra: Nu exista hacktivare, doar un bypass.
  @Ovi: Nu prea cred, beta 1 si 2 au date diferite de expirare, din cate stiu eu. Stiu un dev roman care a primit un mail de la Apple pe tema UDID-urilor.

 • maxs01

  Eu mi-am cumparat asa ceva dar m-am plictisit de beta 

 • mikeru

  povestea e confirmata si de alte site-uri de profil

 • mie aseara mi-a expirat beta 2 , am instalat acum beta 4 , daca ma vad cu telu blocat o sa plang :))

 • am incerat sa fac downgrade de la beta 4 la 4.3.5 si nu mi-a mers..imi da o eroare..cum pot face downgrade-ul fara a avea probleme? Merci!

 • Dorin940

  Pe mine ma inscris cineva pe gratis 😀 sper sa nu am vre-o surpiza :))