Prima Pagina Apple Apple nu va lansa un terminal iPhone ieftin in viitorul apropiat

Apple nu va lansa un terminal iPhone ieftin in viitorul apropiat

       Mike Abramsky, membru al agentiei de analiza RBC Market Capitals, a discutat cu COO-ul Apple Tim Cook si CFO-ul Peter Oppenheimer despre posibila lansare a unui model de iPhone ieftin. Concluzia discutiilor a fost una simpla: Apple nu va lansa un iPhone low-cost pana cand nu va fi sigura ca va oferi o experienta noua, inovativa si total diferita fata de alte produse din aceeasi categorie. Practic din cele relatate de Mike Abramsky, Apple nu intentionteaza sa lanseze un nou terminal iPhone low-cost decat daca va reusi sa produca un dispozitiv cu care sa cucereasca piata.

After a meeting with two of Apple’s top executives, RBC Capital Markets analyst Mike Abramsky said the company’s primary requirement for launching a lower-end iPhone is whether the handset would provide an “innovative, category-killer experience.”

       Daca aceste informatii sunt adevarate atunci discutiile despre un iPhone 3GS/4 la un pret de 350$ sunt de prisos pentru ca Apple nu intentioneaza sa transforme un produs high/mid-end intr-unul low-cost. Presupun ca Apple va face un dispozitiv diferit fata de actuala linie de terminale iPhone cu care va cuceri piata low-cost insa e greu de spus cand anume va reusi Apple sa finalizeze un proiect de acest gen. Pana una alta androizii prind din ce in ce mai bine pe piata low-cost iar Apple pare mai mult interesanta de vanzarea terminalelor scumpe.

  • Cei de la Apple fac telefoane performante la un pret rezonabil.Nu oricine are un calculator performant in casa , mai ales ca iTunes merge cam greu pe Windows.Ca Apple sa faca un telefon low-cost ca oricine sa detina un telefon in buzunar , procesorul fiind pe masura pretului , folosirea telefonului cu iTunes ar fi cam lenta.Deci nu cred ca Apple va scoate un telefon low-cost deoarece pana acum au scos si scot produse foarte bune la un pret foarte bun.Alta companie sa faca o configuratie ca a unui produs Apple asta ar inseamna sa fie mai scumpa configuratia pe piata decat a celor de la Apple.Deci Apple nu va scoate un telefon low-cost cel putin nu curand.

  • CalinC

    e cam nasol,atunci pe mine nu ma va stimula niciodata sa cumpar ceva “first hand”,daca va fi sa cumpara produse Apple si voi astepta sa apara un nou model ca sa iau penultimul model…

  • Danu™

    Da,slabe șanse,ar trebui sa scoată si un ios pe măsura terminalului low-cost,pt ca ar avea prea multe bătăi de cap cu update-urile