Prima Pagina Apple Apple nu va lansa un terminal iPhone ieftin in viitorul apropiat

Apple nu va lansa un terminal iPhone ieftin in viitorul apropiat

       Mike Abramsky, membru al agentiei de analiza RBC Market Capitals, a discutat cu COO-ul Apple Tim Cook si CFO-ul Peter Oppenheimer despre posibila lansare a unui model de iPhone ieftin. Concluzia discutiilor a fost una simpla: Apple nu va lansa un iPhone low-cost pana cand nu va fi sigura ca va oferi o experienta noua, inovativa si total diferita fata de alte produse din aceeasi categorie. Practic din cele relatate de Mike Abramsky, Apple nu intentionteaza sa lanseze un nou terminal iPhone low-cost decat daca va reusi sa produca un dispozitiv cu care sa cucereasca piata.

After a meeting with two of Apple’s top executives, RBC Capital Markets analyst Mike Abramsky said the company’s primary requirement for launching a lower-end iPhone is whether the handset would provide an “innovative, category-killer experience.”

       Daca aceste informatii sunt adevarate atunci discutiile despre un iPhone 3GS/4 la un pret de 350$ sunt de prisos pentru ca Apple nu intentioneaza sa transforme un produs high/mid-end intr-unul low-cost. Presupun ca Apple va face un dispozitiv diferit fata de actuala linie de terminale iPhone cu care va cuceri piata low-cost insa e greu de spus cand anume va reusi Apple sa finalizeze un proiect de acest gen. Pana una alta androizii prind din ce in ce mai bine pe piata low-cost iar Apple pare mai mult interesanta de vanzarea terminalelor scumpe.