Prima Pagina Apple iOS 5 beta 5 si problemele cu OTA Software Update

iOS 5 beta 5 si problemele cu OTA Software Update

     Aseara cand v-am anuntat ca Apple a lansat iOS 5 beta 5 pentru utilizatorii de iDevice-uri v-am explicat faptul ca anumite persoane nu puteau face OTA Software Update de pe propriile terminale. Cei care accesau meniul Settings>General>Software Update primeau mesajul Your software is up to date precum in imaginea de mai sus si nu puteau face update. Problema se datora unor modificari facute de catre Apple asa ca multi au fost nevoiti sa faca restore normal prin iTunes pentru a instala noua versiune a sistemului de operare. Problema persista si singura metoda de a o rezolva este de a efectua o stergere a tuturor datelor si setarilor din terminal folosind functia Erase All Content and Settings din Settings>General>Reset.

      Daca efectuati aceasta stergere veti pierde tot ce aveti in terminal deci este bine sa faceti un backup cu iCloud inainte de a o efectua. Daca aveti un terminal jailbroken si utilizati aceasta functie atunci s-ar putea sa va blocati terminalul de tot, adica acesta ar putea sa nu mai booteze in iOS. Practic cei care intampina aceasta problema trebuie intr-un fel sau altul sa stearga tot ce au in terminal pentru a instala iOS 5 beta 5 pentru ca alta solutie nu exista.

 • Sorin Gae

  Eu am patit asa la beta 4, dar la beta 5 a mers OTA :))

 • Pleecool

  Am reusit sa fac OTA Software Update fara probleme pe un iPhone 4 16Gb codat Orange.

 • Erica

  Update OTA fara probleme… Ip4 neverlocked. Se pare ca e totusi o problema izolata la tinei zaone

 • Nu e izolata, vei vedea comentarii la articolele de ieri in care spune lumea ca are probleme, poza mi-a dat-o un prieten care nu poate face update.

 • DomnulAvocat

  eu nu reușesc !

 • Pleecool

  Aveti Jail? Poate din cauza asta nu reusiti!

 • Nu are legatura.

 • Darius

  am incercat sa fac update la beta 5 si nu mi-a mers din settings decat dupe ce am dat reset all. bine-nteles ca am facut update to icloud before.

  Toate bune, am facut apoi update OTA. Cand a repornit telefonul si am ales optiunea restore from icloud backup…eroare “cannot restore backup”. Am incercat de cateva ori fara succes si apoi am fost nevoit sa continui cu restore as a new iphone.

  Nu stiu daca este o eroare temporara de servere Apple sau daca modificarea de baseband nu mai permite un restore de pe un backup facut cu un baseband mai vechi