Prima Pagina Apple iOS 5 beta 5 – cateva zile mai tarziu

iOS 5 beta 5 – cateva zile mai tarziu

      Au trecut cateva zile bune de cand am instalat iOS 5 beta 5 si pot spune ca nimic nu s-a schimbat fata de impresiile prezentate aici in legatura cu iOS 5 beta 4. Apple a reusit sa mentina performantele terminalului iPhone 4 la un nivel ridicat si asta ma bucura mai ales ca acest dispozitiv va deveni doar o povara pentru Apple incepand cu luna septembrie. Din pacate problemele browserului Safari inca nu au fost rezolvate insa partea buna este ca autonomia bateriei pare sa fi fost usor imbunatatita dar nu va asteptati la schimbari majore.

      iOS beta 4 si beta 5 au fost primii pasi in directia corecta pentru Apple atat pentru iPhone 4 cat si pentru iPhone 3GS insa cred ca in versiunea finala a sistemului de operare vor exista mari diferente intre iPhone 5 si restul terminalelor. Noul dispozitiv al celor de la Apple trebuie sa fie mai rapid si trebuie sa aiba mai multe functii deci unele limitari vor exista in cazul vechilor dispozitive disponibile acum pe piata. Eu unul sunt multumit de aceasta ultima versiune beta si sper ca prea multe sa nu se schimbe in rau pana la lansarea oficiala.

 • daniel

  si eu am ios5 beta 5,si am intampinat o problema cu incalzirea iphonului pe partea dreapta cum il tii cu fata la tine.incepe de la camera din spate pana jos,dar numai pe partea dreapta.pe stanga e ok.si asta se intampla in 2 minute de cand il aprind.
  si inca un bug in ios 5 beta 5 e atunci cand asculti muzica si scoti castile ramane iconita play in status bar ca si cum inca ar canta o melodie..
  alt bug ar fii clipurile de pe vimeo nu se redau.c-am atat

 • OneCosmin

  Chiar sunt curios daca in versiunea finala vor scoate din functiile care sunt disponibile acum, sau vor aparea altele noi care vor merge doar pe iPhone 5

 • Boboc

  Eu nu am nici o problema cu el,merge perfect. Beta 5 mi se pare foarte rapid.

 • Claudiu Adrian

  pe 3gs merge ok, mi-ar fi placut ca la ios5 functia search din Contacts sa fie statica, sa poti cauta fara sa tb. sa revii de fiecare data in capul listei.

 • Blitzkrieg

  Si eu am b5 pe iTouch 4G si la assive touch cand lam incercat are un bug daca dau pe butonu de home cand apas in assive touch.PS:miam bagat snow leopard 10.6.1 si itunes 10.5 b5 si este perfect cu ipodu!

 • Daia Andrei

  eu am beta 5 de cateva zile pe iphone 4 si astazi in timp ce vorbeam mi s`a oprit fara sa dea vreo eroare sau vreun semn .. la beta 4 nu am simtit niciun bug .. nicio eroare ..