Prima Pagina aplicatii Video: Cardiograph iti masoara bataile inimii folosind camera iDevice-ului tau

Video: Cardiograph iti masoara bataile inimii folosind camera iDevice-ului tau

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=isIjcCFYEho[/youtube]

    Cardiograph este o aplicatie pentru iDevices care permite utilizatorilor sa isi masoare bataile inimii folosind doar camera dispozitivelor noastre. Asa prezinta dezvoltatorii aplicatia iar clipul video de mai sus ar trebui sa fie indeajuns de convingator pentru cei interesati sa faca o achizitie. Interfata aplicatiei ar trebui sa fie inspirata din cele ale altor programe medicale moderne iar  cu ajutorul ei veti vedea informatii despre bataile inimii, veti putea vizualiza o istorie a tuturor inregistrarilor facute si veti putea face profile pentru fiecare membru al familiei voastre.

    Cardiograph este disponibil ca aplicatie universala in App Store pentru 1.59€.

Pretul initial:
Numele:
Cardiograph

1.59

s

Developer: MacroPinch ltd.
Universala
Categoria: Healthcare & Fitness


Descriere: Cardiograph is an application, which measures your heart rate. You can save your results for future reference, and even keep track of multiple people with individual profiles.

See it in action
http://macr…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.9 Mb


 • CalinC

  thx,acum trebuie sa fac o comparatie cu aparatele din secrie sa vad cit de fiabile sint masuratorile…:)))..dar cind voi intra pe tura

 • Zduffy

  Mai e o aplicatie Heart Beat pe baza de microfon (stetoscop). Fac astia la aplicatii medicale de nu-ti vine sa crezi. 🙂

 • CalinC

  stiu ca a mea(sotia)..:)) se juca cu o aplicatie cum spui tu,care inregistra zgomotele inimii…probabil sint o gramada de chestii,treaba e cit sint de fiabile ca si aplicare…;)))

 • Soulyd

  eu acuma am descarcat Heart Fitness ( este FREE ), merita de testat, este chiar bun, eu l-am testat 😉 si nu trebuie sa fiti stiintifici sa aflati cum functioneaza 🙂

 • CalinC

  da,dar trebuie sa cumperi nu stiu ce up…si nu vreau sa mai cheltui aiurea….

 • ionutz51

  Sa ne zici si noua diferentele.

 • CalinC

  masoara pulsul periferic,iar cifrele sint apropiate ca si valori,in modul “linistit”:))))(adica fara efort inainte si repeus 5 ‘)….nu stiu dupa efort inca nu am testat…deci “busted”…:)))

 • Soulyd

  Nu trebuie neaparat sa cumprei functia aia ca iti arata nu stiu ce in plus, dar functia principala este FREE. ( am scos si cracked care folosesc acuma, dar acela nici nu are functia aia ca este versiunea mai veche, din acela nu am gasit cracked ).