Video: BBSettings – o alternativa foarte interesanta pentru SBSettings

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3rM__-a3Oy4[/youtube]

   BBSettings este un nou tweak pentru iDevice-urile noastre care deocamdata se afla in perioada de testare insa inlocuieste cu succes SBSeetings-ul dezvoltat de catre BigBoss. Noul tweak este special conceput pentru iOS 5 deoarece functioneaza numai in Notifications Center deci nu il instalati pe iOS 4 pentru ca nu aveti cum sa il activati. In ceea ce priveste functiile incluse, veti gasi in mare exact acelasi lucruri precum in cazul SBSettings insa BBSettings vine cu o noua metoda de a prezenta optiunile si meniurile insa din pacate vine si cu o limitare in ceea ce priveste compatibilitatea cu sistemul de operare iOS 5.

     In ceea ce priveste functiile disponibile, avem posibilitatea de a vizualiza informatii despre oricare aspecte ale terminalului nostru, de la informatii despre luminozitate si conexiunea Wi-Fi pana la memoria libera/disponibila si procesele care sunt deschise in background. BBSettings are inclusa chiar si optiunea de a adauga aplicatii favorite intr-un meniu special unde ele pot fi accesate cu mult mai multa usurinta decat in Springboard. Dezvoltatorii au adaugat chiar optiunea de a vedea direct din Notifications Center si aplicatiile deschise in background deci nu veti mai fi nevoiti sa utilizati butonul Home pentru a mai inchise vreo aplicatie sau a mai deschide task switcher-ul.

     In momentul de fata BBSettings este disponibil numai in repo-ul http://www.myrepospace.com/profile/ios5beta si este in versiune beta deci aveti grija cum il utilizati. Tweak-ul este compatibil cu toate iDevice-urile care ruleaza iOS 5 si il puteti instala urmand acest link insa numai dupa ce adaugati acea sursa in terminal.