Apple incepe comercializarea stick-urilor USB pentru instalarea Mac OS X Lion

     Se zvonea de cateva zile ca Apple va pune in vanzare stick-uri USB care permit instalarea Mac OS X Lion pe Mac-uri care nu au o conexiune de internet si iata ca acest lucru s-a si intamplat. In aceasta dimineata compania a adaugat in magazinul sau online noul produs care poate fi achizitionat pentru 69$ in SUA si 59€ in Europa. Pretul pentru europeni este desigur cu 12€ mai mare decat cel din SUA insa presupun ca v-ati obisnuit deja cu modul in care intelege Apple sa faca o conversie euro – dolar pentru toate produsele din magazinele sale.

OS X Lion is available on a USB thumb drive for installation without the need for a broadband Internet connection. Just plug the drive into your USB port and follow the instructions to install. OS X Lion is also available for a lower price as a digital download from the Mac App Store.

     Acest stick USB permite accesarea Recovery System-ului din Mac OS X Lion si permite instalarea/reinstalarea sistemului de operare fara prea mult efort. Pentru suma platita veti primi sistemul de operare care valoreaza 30$ iar diferenta de pret acopera stick-ul USB, manopera si “mandria” de a detine un stick USB cu Mac OS X Lion. Desigur ca in Romania inca nu sunt disponibile aceste stick-uri USB insa presupun ca in viitor resellerii autorizati le vor aduce iar preturile vor fi cel mai probabil situate intre 250 – 300 RON.

       Daca nu doriti sa cumparati un stick USB atunci puteti achizitiona Mac OS X Lion direct din Mac App Store pentru 23.99€.

Pretul initial:
Nume:
OS X Lion

23.99

s





Developer: iTunes S.a.r.l.
Categoria: Productivity


Descriere: OS X Lion is the next major release of OS X, the worlds most advanced desktop operating system. It includes over 250 new features that will transform how you interact with your Mac. Tap,swipe, and scroll your way through your apps using fluid Multi-Touch …


Dimensiunea aplicatiei este: 3569.6 Mb