IncarcerApp blocheaza complet butonul Home din iDevice-uri

     Multi posesori de iPhone 4 se plang de faptul ca butonul Home nu functioneaza cum trebuie si da, problema este hardware si nu tine de iOS-ul instalat pe terminalul vostru. Cum unii au decis sa inlocuiasca butonul Home cu plugin-ul Activator, tweak-ul IncarcerApp este metoda perfecta de a “bloca” complet butonul Home in aplicatii. IncarcerApp este un tweak lansat in Cydia acum ceva vreme care permite posesorilor de iDevice-uri sa blocheze actiunile butonului Home insa numai cand o aplicatie este deschisa.

      Daca activat tweak-ul atunci nu conteaza cat apasati butonul Home pentru ca aplicatia nu va fi inchisa si nici nu va fi deschis automat task switcher-ul. Din pacate in Springboard tweak-ul nu are nici un efect deci acolo va trebui sa va descurcati cum puteti cu butoanele problematice din iPhone 4. IncarcerApp a fost actualizat astazi si contine un nou cod sursa refacut pentru a genera cat mai putine probleme pentru utilizatori si a consuma cat mai putine resurse. Tweak-ul este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.

Disable the home button with activator. IncarcerApp lets you “lock in” while you are in an app. I like to set up a video for Hannah to watch, and she likes to hit the Home button to escape the Video app and play around with the iDevice. So when you launch the Video app, you can (default) Up Volume, Down Volume sequence to “lock” the app “in jail”, and then the Home button is deactivated.

Complete rewrite of primary Springboard Hook code, now not using Backgrounder-based code. New features include:
– Home Button Blocking
– Status Bar Icon
– Alert Blocking
– Sleep Button Blocking
– Touches Blocking
– Multilingual (English, French, German, Japanese to start)

So if you really want to start a movie, hand the iPad to the kids, and make sure they watch THAT MOVIE, IncarcerApp will lock the Video app to accomplish. Likewise, doing a FaceTime call to Grandma, and handing the iPhone to the kids to say “Hi” won’t result in a hang up, if you do Block Touches in the preferences for Phone.

9 COMENTARII

  1. am si eu problema asta cu butonul de home ? care e faza cu “Activator”? ala nu era ptr activarea GPS ului in aplicatii? cam cum o rezolv,daca e vb de alt activator

  2. posesor de 3gs si sunt extrem de multumit. nu stiu cum e 4 sau ce probl are dar k design mi-a placut f mult. sper ca 5-le sa fie cel putin la fel de fiabil k si 3gs (+ imbunatatirile anuntate) iar dak am noroc de sarbatori mi-l iau :p

  3. scuze,ma gandeam la altceva…activator si auto location…am si una si alta si e incurcasem.vreau sa zic ca nu stiu cum fac din activator sa scap de butonul de home,sa nu il folosesc asa des.

  4. @mareanul : eu de ex folosesc swipe from bottom to up pentru multitasking, iar pentru a trimite o aplicatie in background (ce face butonul home daca l apesi odata) am pus swipe from up to down. in activator gasesti toate modalitatile, iar in caz ca nu s listate se pot lua o multime din cydia (linkul e in activator) … da un search pe google si ai sa te prinzi . succes

  5. Posesor de iphone 4 jailbreak 4.3.3 am o problema de ceva vreme; din senin nu se mai deschide multitaskingul prin apasarea de 2 ori a butonului home. Tin sa mentionez ca butonul home merge normal doar ca nu deschide multitaskingul si nu pot sterge aplicatiile active. Help pls….

  6. mi se pare foarte absurd ca apple face un touch asa de bun si nu e in stare sa faca un buton sa mearga… sunt curios cum ar functiona un telefon cu butoane si nu pe touch facut de apple

  7. si butonul meu s-a bulit, merge ca un c0r… activator do the trick to by-pass

    btw: stie cineva cat costa inlocuirea butonului home in service?