TeamViewer permite transferarea fiserelor de pe un Mac pe un iDevice

     TeamViewer este un o aplicatie pentru iOS care permite utilizatorilor sa acceseze un Mac/PC sau orice alt calculator/laptop care are instalat in client server in el. Prin intermediul TeamViewer putem controla in totalitate sau doar in parte sistemul de operare a acelui calculator folosind o conexiune de internet. Practic ne putem loca pe calculator pentru a vedea filme, pentru a naviga pe internet, pentru a instala o aplicatie sau un program iar viteza de lucru depinde atat de viteza conexiunii de internet a terminalului nostru cat si de cea a calculatorului la care ne conecta.

     Recent aplicatia a fost actualizata iar cea mai importanta noutate adusa de ea tine de posibilitatea de a transfera fisiere de pe un iDevice catre un Mac/PC si vice versa. Desigur ca viteza de transfer a fisierelor depinde de conexiunea voastra de upload/download deci nu incercati sa transferati fisiere mari pentru ca va dura mult. Pentru a transfera o poza ori un document functia este ideala insa calculatorul vostru trebuie sa fie deschis constant altfel sistemul este inutil. Teamviewer este disponibila in 2 versiuni in AppStore: una gratuita si una Pro care costa 80€. Noua functie este disponibila pe ambele.

Pretul initial:
Numele:
TeamViewer

Gratuit

s





Developer: TeamViewer GmbH
Categoria: Productivity


Descriere: TeamViewer provides easy, fast and secure remote access to Windows, Mac and Linux systems.

TeamViewer is already used on more than 100,000,000 computers worldwide and with the TeamViewer App for iPhone an…


Dimensiunea aplicatiei este: 13.6 Mb


 

5 COMENTARII

  1. Eu il folosesc de mult timp,motivul principal este conectara la un pc in afara retelei locale,totul se face automat fara a fi nevoie de setari la routere,port forward si alte nebunii.

  2. Mda l-am incercat si e total de rahat. Practic lucreaza ca un cache intermediar între PC(Mac) si aplicatiile specializate de pe iPad(iOS). Problema e ca nu poți transfera mai multe fisiere odată către aplicații (albume mp3 etc.) ci doar câte un fisier odată si in rest operația asta o pot face chiar mai bine din respectivele aplicații. Chiar nu vad utilitatea acestei funcții in forma actuala. Ca sa nu mai zic ca poate transfera mp3 (cel putin asta am încercat pana acum) către orice player mai putin playerul audio default din iOS (iPod). Lol.