Prima Pagina Apple iOS 5 beta 6 ar putea fi lansat in weekend

iOS 5 beta 6 ar putea fi lansat in weekend

      Conform ultimelor informatii descoperite in interiorul fisierelor de sistem ale iOS 5, versiunea beta 6 a sistemului de operare ar fi trebuit sa fie lansata zilele trecute. Cum nimic din iOS nu este 100% sigur, nici aceasta informatie nu s-a dovedit a fi adearata asa ca urmatoarea versiune beta a sistemului de operare ar putea fi lansata fie in cursul acestui weekend fie in cursul saptamanii viitoare. Teoretic Apple ar trebui sa lanseze noua versiune beta in cursul serii de maine insa este posibil ca Apple sa nu mai faca o lansare in weekend asa ca ne putem astepta sa vedem iOS 5 beta 6 diseara sau saptamana viitoare.

      Estimarea mea se bazeaza pe faptul ca pana acum noile versiuni beta ale iOS au fost lansate la aproximativ 2 saptamani distanta una de cealalta asa ca Apple ar trebui teoretic sa isi pastreze strategia. Desigur ca aceasta estimare ar putea fi complet gresita si iOS 5 beta 6 ar putea fi lansat chiar peste o saptamana desi pare putin probabil.

 • Vergea Marian Cristinel

  Zaone am si eu o intrebare…..poti sa mai faci o stire cu performantele bateriei si vitezei de raspuns al unui 3gs ?

 • Sunny2012

  Deja 19 august si nici vorba de conferinta Apple. Poate la sfarsitul lui septembrie. Daca era pe 7 sept trebuia sa anunte deja zic eu.

 • DomnulAvocat

  Cam multe Beta-uri nu !? Adik Wtf …nu a fost ASA cu nici un iOS 4 !! Daca o tinem din Beta in Beta oare versiunea finala de după GM cand va apărea ? Si deja mai avem Putin si intram in luna Septembrie !

 • KFF

  Tocmai am fost sunat de un angajat de la SFR care vroia sa imi propuna sa imi prelungesc abonamentul (care mi se termina in octombrie) cu ei pe inca un an blabla contra unei reduceri la abonamentul pe care il platesc acum . I-am zis ca nu ma intereseaza si ca astept iPhone5 si sa vad preturile la abonamente cu i5 cum vor fi la ei si la concurenta . Mi-a zis ca va apare in 20 septembrie , l-am intrebat mirat de 2 ori : “20 , 20 ati zis ” ?? Apoi poate si-a dat seama ca a facut o gafa , mi-a zis : nu , octombrie , mai degraba in octombrie .

  Hmm : a zis la plezneala oare 20 Sept sau a facut o gafa zicand ceva ce nu trebuia sa zica ?

 • da cred ca si stia unu de la telemarketing cand se lanseaza i5:))