Celeste 1.1-1 update disponibil in Cydia

     Celeste, singura aplicatie pentru iOS care permite posesorilor de iDevice-uri sa transfere fisiere prin Bluetooth catre orice alt iDevice ori terminal, a fost actualizata in cursul serii trecute. Versiunea 1.1-1 a fost lansata de developeri iar printre noutatile cele mai importante se numara: repararea modulului de trimis fisiere astfel ca acum procesul de transfer continua chiar si cand terminalele se blocheaza, repararea modulului de adaugare a melodiilor in aplicatia iPod astfel ca acum melodiile apar in sfarsit cu propriul titlu si in final a fost implementata posibilitatea de a trimite melodii direct din aplicatia iPod.

  • Full iOS 4.3+ compatibility: “Send” ActionMenu in iPod.app now supported
  • File transfers continue when device gets locked or enters sleep mode.
  • Songs (mp3s) without metadata are added to iPod.app with their filename as title – no more title-less songs
  • Fix receive of files with path prefix, e.g., from Android devices.

      Celeste este disponibila in Cydia pentru 9.99$ si este singura aplicatie pentru iOS 4 care permite transferul de fisiere prin Bluetooth intre iDevice-uri si alte terminale mobile.

8 COMENTARII

  1. Nu, nu am uitat, in seara asta fac extragerea, maine public rezultatele. De la 10 la 19:00 am fost numai pe drumuri so nu am avut nici un fel de timp.

  2. Poate cineva sa-mi zica cum pot rezolva eroarea: activation failed due to a network error. Please try again later. Am ios 4.3.3.
    Ms

  3. 10$ sa transfer fisiere prin bluetooth ………rusine apple ………………toate telefoanele serioase au asa ceva de muuulti ani………numai astia de la apple vor sa te tina inchis

  4. zevzecu! celeste e facut de unii , nu de apple. basca mere de behaie platit. Cel crackuit nu activeaza OBEX-ul, deci nu mere softu. Bafta!