Prezentarea iPhone 5 – ultima din cariera lui Steve Jobs?

    Ieri Steve Jobs si-a dat demisia din functia de CEO al Apple si multi au crezut ca acesta va parasi compania pe care a fondat-o acum mai bine de 3 decenii. In realitate Steve Jobs ramane la conducerea ei insa renunta la titulatura de CEO pe care i-o ofera lui Tim Cook deocamdata. Avand in vedere ca toata lumea il vedea plecat pe Steve Jobs, au inceput sa apara zvonuri care sustin ca fondatorul companiei din Cupertino va fi prezent pentru ultima oara la o conferinta Apple in septembrie unde va prezenta iOS 5 si iPhone 5.

    Cei care inca mai cred ca Steve Jobs va parasi compania Apple atat de usor se inseala. Jobs este presedintele consiliului de adminstratie al companiei din Cupertino, el are acces la toate proiectele derulate in cadrul companiei deci practic are parte de aceeasi putere detinuta ca si pana in prezent. Steve Jobs a detinut in ultimele 6 luni exact aceeasi functie pe care o va detine si de acum incolo iar el va continua sa conduca din umbra compania Cupertino si in viitor il vom vedea cu siguranta la alte conferinte ale companiei pentru a ne prezenta noi produse revolutionare.

     Atat timp cat Steve Jobs va fi sanatos va fi prezent in cadrul companiei Apple si la conferintele acesteia. In viitor il vom vedea pe Tim Cook drept “fata” oficiala a Apple insa Steve Jobs va fi prezent in orice moment important al companiei.