Video: SCANDY iti transforma iPhone-ul intr-un scanner portabil

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o4Xm1HoOrNY[/youtube]

     Direct din lumea kickstarter am pentru voi un nou proiect care se numeste SCANDY si care promite sa ne transforme terminalul intr-un scanner portabil. Practic SCANDY este un fel de telescop pe care terminalul nostru poate fi montat si care ne ajuta sa facem “scanari” mai bune pentru documente, poze, etc. In viziunea celor de la SCANDY o scanare reprezinta o poza facuta dintr-un anumit unghi si la o anumita distanta de obiectul pe care dorim sa il scanam iar accesoriul lor ne ajuta sa facem o poza cat mai reusita. Accesoriul permite montarea iPhone-ului si ajustarea distantei dintre camera terminalului si document astfel incat sa avem o poza cat mai clara si mai buna.

SCANDY is designed to turn your smartphone into a powerful portable scanner. Technically, scanning a document or even a 3D object is the same as taking a photo of it. The camera lenses built into smartphones have become ridiculously powerful. What makes it difficult to scan a paper with your phone is the challenge of holding it still while at the time trying to keep it at perfect distance to the paper.  This is where SCANDY comes in. Our telescopic mechanism allows you to infinitely adjust to different paper sizes. The slick, minimalistic design approach of SCANDY will definitely “catch your eye” and help you “catch up” around the office or at home.

      Teoretic oricine poate face “scanari” la fel de reusite daca tine terminalul la o anumita distanta si la un anumit unghi de document deci nu este neaparat nevoie de un asemenea accesoriu insa pe kickstarter proiectul are parte de o popularitate destul de ridicata. O donatie de 40$ va aduce SCANDY acasa deci vorbim despre un pret destul de mare pentru un stand telescopic ajustabil pentru pozat documente. SCANDY va ajuta sa faceti poze mai bune pentru documentele voastre insa camera terminalului face toata treaba deci din punct de vedere economic ar fi mai util sa gasiti voi cel mai bun unghi pentru facut poze.