Duci un Mac la reparat si primesti un hard disk plin cu informatii confidentiale ale Apple

17

     Un barbat american a avut “norocul” de a plecat acasa dintr-un Apple Store cu un hard disk pe care erau salvate informatii confidentiale despre modul in care Apple isi organizeaza magazinele. Barbatul si-a dus Mac-ul la reparat in respectivul magazin al companiei Apple insa spre ghinionul sau hard disk-ul a trebuit inlocuit insa fara a i se transfera datele de pe cel vechi. Cand a mers sa isi ridice Mac-ul, barbatului i-a fost oferit ceea ce trebuia sa fie vechiul sau hard disk insa in realitate el a primit un hard disk al Apple in care erau salvate informatii confidentiale ce prezentau planurile de organizare ale companiei pentru ultimii 2 ani de zile.

Our tipster tells us that when his Mac was having problems, he brought it in for an appointment with the Genius Bar at the local Stamford, Connecticut Apple Store, which took it in to be fixed.

A couple days later, he was called to pick up his Mac. However, because it needed its hard drive replaced, his system had been totally wiped. When our tipster picked up his Mac, the Genius also handed him a hard drive, which he assumed was his old dead HDD.

      Barbatul a descoperit pe hard disk un backup al unui server Apple pe care erau disponibile manuale pentru produse, informatii privind tehnici de vanzare, informatii privind modul de organizare al magazinelor, orare, poze de prezentare ale produselor, metode de organizare a magazinului, etc. Practic barbatul a plecat acasa cu informatii pe care probabil doar managerii magazinelor puteai sa le vada in totalitate si acum el cauta sa le vanda unei publicatii dispuse sa plateasca o suma considerabila de bani. Acolo sunt disponibile informatii despre modul in care lucreaza compania din Cupertino si sunt sigur ca multi competitori ar fi dispusi sa afle cateva dintre secretele care sunt ascunse in magazinele Apple.

       Mai jos aveti cateva imagini extrase din respectivul hard disk si ele par a fi destul de convingatoare.