Video: KuraKuraMaze – te joci fara sa vezi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8porzBl5msg[/youtube]

     KuraKuraMaze este un joc pentru iDevice-uri care ne pune la incercare simturile deoarece vom fi nevoiti sa il jucam fara a vedea absolut nimic pe ecranul propriului terminal. Vorbim despre un joc in care trebuie sa navigam printr-un labirint pentru a ajunge la un punct de iesire, insa un joc special conceput pentru a oferi utilizatorilor o experienta unica insa care pe multi ii va pune in dificultate. Daca vizionati clipul video de mai sus veti observa ca intreaga experienta de joc se rezuma la sunetele emise de dispozitiv in diversele etape ale fiecarui nivel. Pe ecran nu vedeti nimic insa prin suntete sunteti atentionati in momentul in care loviti un zid ori cand descoperiti o zona fara obstacole.

     KuraKuraMaze este disponibil de cateva luni in App Store insa abia recent a ajuns in atentia lumii multumita modului inedit de a pune la incercare simturile utilizatorilor. Acesta este probabil singurul joc de acest gen disponibil in App Store si este fara indoiala unul dintre cele mai grele avand in vedere ca obliga jucatorul sa se foloseasca doar de sunete pentru a naviga printr-un labirint. Ideea este interesanta si ar putea fi aplicata pentru alte jocuri insa totul depinde de imaginatia dezvoltatorilor de aplicatii.

     KuraKuraMaze este disponibil gratuit ca si aplicatie universala in App Store.

Pretul initial:
Numele:
KuraKuraMaze

Gratuit

s





Developer: masaaki hirano
Universala
Categoria: Games


Descriere: KuraKuraMaze is a game to escape only with the help of a sound from a maze.

1, It hears of the sound from the direction of the goal. It is necessary to search for the goal the reliance of the sound.

2,T…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.1 Mb