Prima Pagina Angry Birds iPhone 4S prezent in clipul de promovare al Angry Birds Moon Festival?

iPhone 4S prezent in clipul de promovare al Angry Birds Moon Festival?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GXt1pJOgQh4[/youtube]

     Rovio a publicat astazi primul clip de promovare al Angry Birds Moon Festival, o versiune a aplicatiei lansata pentru sarbatorirea anului nou chinezesc, iar in el avem un terminal iPhone nou care se presupune a fi iPhone 4S. Dispozitivul are un buton Home patrat in locul celui rotund, camera frontala lipseste cu desavarsire iar unii s-au gandit imediat ca ar fi vorba despre terminalul iPhone 4S, o noua versiune ieftina a iPhone care ar urma sa fie lansat in toamna acestui an. Desi dispozitivul prezentat de Rovio este nou, eu unul cred ca e vorba doar despre o tentativa de-a lor de a atrage putina reclama pentru jocul Angry Birds Moon Festival.

     Rovio nu este prima companie care prezinta terminale iPhone noi in materialele publicitare ale unei aplicatii noi si eu unul sunt de parere ca totul sta intr-o strategie de marketing. E pacat ca o companie precum Rovio recurge la asemenea metode pentru a se promova insa iPhone 4S/5 sunt foarte populare acum peste tot in lume.

 • Daniel

  deci ce sa intelegem? ca daca undeva nu se respecta intocmai design-ul iphone prezent pe piata la momentul respectiv este vorba de noua generatie? hai sa fim seriosi.

 • Mihai_rt

  De ce nu poate fi doar un model de telefon generic?

 • Soulyd

  imaginea din prezentare este doar informativ, nici nu este vorba sa fie un nou iPhone pe el, este la fel cum a fost cu bug-ul acela din appstore cu ecran mai mare ( cineva a gresit sau a facut intentionat, acest lucru noi nu stim dar era doar marit partea cu ecranul si pus peste poza normala cu iPhone 4 ). Deja ar fi bine sa aflam ceva din surse oficiale despre noul iPhone, daca acesta va fi lansat macar in viitorul apropiat ( in zvonurile de inainte am aflat cu totii ca va fi lansat pe 7 septembrie, este 7 Septembrie si nimic, dupa cum am citit peste tot Apple astazi are ceva conferinta sau eveniment cand ar trebui sa anunta noul iOS5 si iPhone 5.

 • Alex

  Mihai_rt cred ca are dreptate, e un model de telefon general, telefon cu touch screen deoarece angry birds nu e numai pt ios ci si pt android si windows mobile(cred)

 • royce

  Doamne ce urat…zici ca e iphone 4 + galaxy S II …