App Store-ul va fi depasit de Android Market-uri, va genera in continuare cei mai multi bani

     Presupun ca sunteti toti constienti de faptul ca toate magazinele de aplicatii pentru Android OS vor insuma in curand mai multe aplicatii decat App Store-ul si vor genera mai multe descarcari anual. Android Market singur nu poate face acest lucru insa daca, combinam toate magazinele de aplicatii(inclusiv cele detinute de Amazon si alti producatori de smartphone-uri) atunci App Store-ul nu are nici o sansa. Adunand toate magazinele de aplicatii pentru Android atunci anul acesta ele ar putea genera 8.1 miliarde de descarcari spre deosebire de App Store care ar putea genera doar 6 miliarde de descarcari.

      Chiar daca Android Market-urile  ar avea mai multe aplicatii si ar genera mai multe descarcari, tot App Store-ul genereaza cei mai multi bani. Ati spune ca acest lucru este imposibil insa pirateria salveaza App Store-ul dand mari batai de cap dezvoltatorilor de aplicatii pentru Android OS. Conform unor studii recente, aplicatiile pentru Android au o rata de piratare mult mai mare decat cele pentru iOS iar dezvoltatorii sunt cei care pierd deoarece nu reusesc sa isi recupereze investitia in timp si bani pentru dezvoltarea aplicatiilor.

      In concluzie, Apple va pierde si avantajul App Store-ului insa deocamdata ramane cu avantajul profitului.

4 COMENTARII

  1. Haha, statistica citată se referă la numărul de descărcări, nu de aplicații, iar de partea Android au fost incluse și site-urile de aplicații piratate! LOL – pirateria pe Android dă bine la statistici! De ce nu adună la iOS și descărcările din Cydia sau prin de-alde installous? 😛

  2. e o ragalie android market pe langga app store. la fel sunt si smartphone-urile android. toate fara nicio exceptie. spun asta din experienta. am avut numai iphone pana acum si de o luna mi-am luat si eu de curiozitatea un samsung galaxy s2. are procesor bun. ram camera bla bla…. dar ca si soft si sistem de operare e aproape zero ceea ce face ca orice smartphone android sa nu poata fi comparabil cu ios-ul. apple ios e un sistem care se respecta si care respecta. pana si descrierea aplicatiilor android iti produce o oarecare greata.