Lansarea iPhone 5 si experimentul unui barbat britanic

18

     La mijlocul lunii iulie va anuntam ca un barbat britanic statea deja la coada pentru terminalul iPhone 5 in fata unui magazin Apple din Londra. Atunci el dadea startul unui experiment prin care dorea sa dovedeasca lumii intregi ca poate supravietui in fata magazinului Apple pana la lansarea iPhone 5 fara a cheltui vreun ban. Intre timp el si-a intrerupt experimentul asteptand anuntarea datei de lansare a noului dispozitiv insa dupa ce acest lucru se va intampla el este hotarat sa mearga in fata magazinului Apple din Covent Garden, Londra, si sa isi monteze un cort in care va locui pana la lansarea iPhone 5.

     In vara el a reusit sa obtina echipament pentru camping, mancare si tot ce avea nevoie de la diversi sponsori demonstrand ca pentru publicitate companiile sunt in stare sa faca orice iar in aceasta toamna totul se va repeta. El are deja pregatite o parte dintre lucrurile care il vor ajuta sa supravietuiasca in fata magazinului pentru mai bine de o saptamana si desigur ca va mai primi multe altele dupa ce se va instala. Britanicul se numest Rob Shoesmith si este un fost director de marketing a unei companii dezvoltatoare de aplicatii pentru App Store.

       El pornise si un blog in vara, blog prin intermediul caruia dorea sa ii tina la curent pe cei interesati in legatura cu desfasurarea evenimentelor de la lansarea iPhone 5 insa se pare ca totul se va amana pana la jumatatea lunii octombrie cand se zvoneste ca va fi efectiv lansat dispozitivul.