ClearSpotlight sterge scrisul si rezultatele Spotlight din iOS

    Spotlight este denumirea data de catre Apple motorului intern de cautare din iOS si din sistemul de operare Mac OS X. In iOS atunci cand efectuam o cautare folosind Spotlight nu avem posibilitatea de a sterge automat cuvantul cautat atunci cand dorim sa efectuam o noua cautare asa ca trebuie sa apasam butonul X din partea dreapta a casutei de cautare pentru a sterge cuvantul/fraza cautata anterior. ClearSpotlight rezolva aceasta problema prin stergerea automata a cuvantului cautat atunci cand selectam unul dintre rezultatele oferite de Spotlight pentru cautarea respectiva.

 Do you hate pressing the Cross each time you want to search something in Spotlight? With ClearSpotlight, the Spotlight will be automatically cleared after pressing anything of the previous result. I would like to thank Brandon Hoyt for the idea 😉

No new icon is added to your home screen, there are no additional options 

     Sccopul tweak-ului este de a usura munca utilizatorilor care folosesc Spotlight des pentru a face, cautari in propriile terminale. ClearSpotlight este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.