Prima Pagina Apple ClearSpotlight sterge scrisul si rezultatele Spotlight din iOS

ClearSpotlight sterge scrisul si rezultatele Spotlight din iOS

    Spotlight este denumirea data de catre Apple motorului intern de cautare din iOS si din sistemul de operare Mac OS X. In iOS atunci cand efectuam o cautare folosind Spotlight nu avem posibilitatea de a sterge automat cuvantul cautat atunci cand dorim sa efectuam o noua cautare asa ca trebuie sa apasam butonul X din partea dreapta a casutei de cautare pentru a sterge cuvantul/fraza cautata anterior. ClearSpotlight rezolva aceasta problema prin stergerea automata a cuvantului cautat atunci cand selectam unul dintre rezultatele oferite de Spotlight pentru cautarea respectiva.

 Do you hate pressing the Cross each time you want to search something in Spotlight? With ClearSpotlight, the Spotlight will be automatically cleared after pressing anything of the previous result. I would like to thank Brandon Hoyt for the idea 😉

No new icon is added to your home screen, there are no additional options 

     Sccopul tweak-ului este de a usura munca utilizatorilor care folosesc Spotlight des pentru a face, cautari in propriile terminale. ClearSpotlight este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.

  • Andrei Tudose

    Vezi cum lucrurile marunte iti fac viata mai usoara. Asta nu imi place la Apple, pe cat se lauda cu atentia lor la detalii si designul ergonomic, pe atat lasa gauri in soft care te uimesc prin stupiditatea lor. Vezi ca exemplu tastatura care nu culiseaza, lipsa unui sistem de notificari, lipsa unui meniu de scurtaturi rapide, etc. Noroc ca sunt baieti buni care publica tweak-uri care repara prostia apple.

  • Claudiu daniel

    Gauri ….stergerea unui numar din registrul de apeluri corectarea unui cuvant pastrarea a mai multor numere in lista de apeluri realizate etc si daca mai cautam mai gasim. Dar poate le vor solutiona si bine ca mai sunt da si baietii destepti cum bine zici Andrei. Dar daca pui in balans avantaje dezavantaje ….cred ca sunt mai multe avantaje …. asa ca fiecare sa le cantareasca….