Apple va lansa Apple TV 2G in 7 tari europene

     La mai bine de un an de la lansarea Apple TV 2G, Apple a luat decizia de a aduce produsul sau si in inca 7 tari europene unde desigur are deja magazine fizice si un magazin online. Din data de 4 octombrie compania din Cupertino va oferi propriilor clienti posibilitatea de a achizitiona Apple TV 2G si in urmatoarele tari : Belgia, Luxembourg, Olanda, Suedia, Danemarca, Norvegia si Finlanda. Coincidenta face, ca intr-o parte dintre aceste tari sa se fi lansat si iTunes Movie Store care permite utilizatorilor sa inchirieze filme deci Apple a asteptat introducerea serviciului pentru a vinde produsul.

All-new Apple TV Now Available for Order in Seven New Countries 

We are delighted to announce the all-new Apple TV, with an enhanced user interface and a breakthrough price point, is now available to order in Belgium, Luxembourg, The Netherlands, Sweden, Denmark, Norway and Finland.

      Pretul noului produs este de 120€, la fel precum in alte tari europene unde Apple TV 2G este disponibil pentru achizitie insa un pret mai mare decat cel practicat de catre Apple in SUA. Apple TV 2G a avut parte de un succes moderat pana in prezent avand in vedere ca este un produs auxiliar care trebuie utilizat cu un televizor si deocamdata nu prezinta chiar atat de mult interes pentru utilizatori, mai alex ca o tableta iPad poate fi folosita pentru a face streaming audio/video cu un adaptor HDMI.