Video: FileXChange 1.3 update aduce, compatibilitate cu Dropbox

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DoH9Krb8pxU[/youtube]

     FileXChange este o aplicatie disponibila in App Store de cateva luni de zile care permite posesorilor de iDevice-uri sa transfere fisiere intre propriile dispozitive dar si intre un iDevice si un alt smartphone sau un PC/Mac. Acum cateva zile versiunea 1.3 a aplicatiei a fost lansata in App Store si principala noutate adusa de ea este compatibilitatea cu serviciul Dropbox. Practic acum putem incarca in contul Dropbox fisierele transferate pe terminalele noastre si le putem accesa oricand direct din aplicatia instalata in terminalul nostru.

      Iata noile functii ale FileXChange 1.3 :

  • on-the-cloud file sharing
  • new graphics
  • text-file editing

     FileXChange este disponibila in 2 versiuni: una pentru iPhone/iPod Touch care costa 2.39€ dar si una pentru iPad care costa 3.99€.

Articolul precedentApple lanseaza iTunes 10.5 beta 9
Articolul următorInfografic: 10 ani de iPod
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.