Afla totul despre cum poti lua fonduri europene cu aplicatia Fonduri Euro

    Conform descrierii din App Store :

De acum investitorii vor avea, la purtător, informatii despre oportunitătile de finantare structurate pe nivele de interes si complexitate.
Mobile Outlook, firma românească de soft si de consultantă în domeniul finantărilor nerambursabile, aduce pe piată un produs unic: aplicatia Fonduri Euro pentru iPhone si iPad. 
Într-un context în care România este percepută ca ineficientă si coruptă pentru procentul redus de fonduri europene atrase, Mobile Outlook lansează gratuit pe piata natională si pe cea europeană prima aplicatie pentru iPhone si iPad privind accesarea finantărilor nerambursabile. 
Detinătorii de iPhone & iPad au acum la îndemână, oriunde s-ar afla, posibilitatea de a primi si consulta, într-un mod strict personalizat, informatii privind oportunitătile de finantare pentru posibilele lor afaceri si proiecte.
Aplicatia Fonduri Euro a fost creată pentru un registru flexibil de utilizatori: de la consultantii profesionisti până la tinerii antreprenori care vor să-si deschidă propria afacere.
Prin accesarea interactivă a aplicatiei Fonduri Euro se pot obtine informatii structurate si integrate despre oportunitătile de finantare din fondurile nerambursabile nationale si europene din domenii variate de interes precum: agricultură, sănătate, educaţie, cultura şi culte, cercetare şi dezvoltare, mediu şi reciclare, ITC, producţie, turism; praguri maxime de finantare si co-finantare, legislatie specifică natională si europeană, informatii privind achizitiile publice, calendarul fondurilor active, stiri în format audio-video, notificări exclusiviste.
Prin aplicatia Fonduri Euro mitul inaccesibilitătii informatiilor privind oportunitătile de finantare din fondurile europene este pe cale de a se destrăma. Informatia din aplicatia dedicată este comprehensibilă si accesibilă prin calitatea si cantitatea limbajului utilizat, pentru un număr impresionant de utilizatori. În mai putin de 12 luni, compania Apple App Store a raportat un număr de aproximativ 1.5 miliarde de descărcări ale aplicatiilor de interes, iar rata de diseminare a informatiilor prin intermediul apps-urilor depăsind 21 de milioane de utilizatori în 2010.
Aplicatia Fonduri Euro este concepută să susţină procesul de absorbţie a fondurilor europene. Sperăm ca efortul nostru, alături de alte companii de consultantă, să sprijine schimbarea României.
Baza de date exhaustivă cu aceste informatii poate fi accesată si pe www.euro-strategic.com.

Aplicatia este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Fonduri Euro

Gratuit

s





Developer: Mobile OUTLOOK
Categoria: News


Descriere: De acum investitorii vor avea, la purttor, informatii despre oportunittile de finantare structurate pe nivele de interes si complexitate.
Mobile Outlook, firma romneasc de soft si de consultant n domeniul …


Dimensiunea aplicatiei este: 12.2 Mb