iPhone 4S ar putea fi lansat in noiembrie in Italia, in decembrie in Romania

     Conform unor surse din interiorul operatorului de telefonie mobila Wind, Italia, terminalul iPhone 4S va fi lansat in respectiva tara abia in luna noiembrie a acestui an. Operatorul ar urma sa aiba exclusivitate la vanzare pentru primele cateva saptamani de disponibilitate, urmand ca Tim, H3G si Vodafone sa il introduca in oferta proprie de asemenea. Lansarea in luna noiembrie este logica pentru o tara precum Italia deoarece Apple isi concentreaza lansarile intai pe Franta, Anglia si Germania, cele mai importante tari europene pentru compania din Cupertino.

      Daca in Italia va fi iPhone 4S in noiembrie atunci in Romania va ajunge cel mai devreme pe la jumatatea lunii decembrie, inaintea sarbatorilor de iarna, o perioada perfecta pentru lansarea unui asemenea dispozitiv. Desigur ca stocurile vor fi reduse si „bataia” va fi mare insa anul acesta este foarte posibil ca toti cei 3 mari operatori din Romania sa lanseze terminalul in acelasi timp sau la doar cateva zile diferenta. Din pacate Romania inca nu conteaza indeajuns de mult pentru Apple astfel incat sa fim inclusi in al doilea val de lansari insa poate in urmatorii ani lucrurile se vor schimba in bine.

Articolul precedentAplicatii gratuite pentru iPad, iPhone si iPod Touch -03.10.2011
Articolul următorAngry Birds Rio update disponibil in App Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.