Prima Pagina Apple iPhone 4S ar putea fi lansat in noiembrie in Italia, in decembrie...

iPhone 4S ar putea fi lansat in noiembrie in Italia, in decembrie in Romania

     Conform unor surse din interiorul operatorului de telefonie mobila Wind, Italia, terminalul iPhone 4S va fi lansat in respectiva tara abia in luna noiembrie a acestui an. Operatorul ar urma sa aiba exclusivitate la vanzare pentru primele cateva saptamani de disponibilitate, urmand ca Tim, H3G si Vodafone sa il introduca in oferta proprie de asemenea. Lansarea in luna noiembrie este logica pentru o tara precum Italia deoarece Apple isi concentreaza lansarile intai pe Franta, Anglia si Germania, cele mai importante tari europene pentru compania din Cupertino.

      Daca in Italia va fi iPhone 4S in noiembrie atunci in Romania va ajunge cel mai devreme pe la jumatatea lunii decembrie, inaintea sarbatorilor de iarna, o perioada perfecta pentru lansarea unui asemenea dispozitiv. Desigur ca stocurile vor fi reduse si “bataia” va fi mare insa anul acesta este foarte posibil ca toti cei 3 mari operatori din Romania sa lanseze terminalul in acelasi timp sau la doar cateva zile diferenta. Din pacate Romania inca nu conteaza indeajuns de mult pentru Apple astfel incat sa fim inclusi in al doilea val de lansari insa poate in urmatorii ani lucrurile se vor schimba in bine.

 • Mihaly Szilagyi

  iPhone 5 il astept in Romania..:)))

 • iPhone 5 este deja in Romania :))

 • dorin

  Zaone Este falsa informatia Wind italia mi a vandut inchiodata iPhone si nici nuova al va vinse vreodata

 • rdirectoru

  Poți exemplifica când spui ca exista deja in Romania?

 • dorin

  Vroiam sa spun ca wind italia nu a vandut niciodată produse apple şi nici nu o vă face.cei 3 mari operatori mai vandut întotdeauna h3g vodafone şi tim

 • Daca nu a vandut nu inseamna ca nu va vinde. Nici Vodafone Romania nu vanduse pana anul trecut.
  @rdirectoru: Da, gasisem niste clone pe okazii, din pacate a fost stearsa licitatia.

 • Alin Cristian

  o sa apara la emag mai devreme

 • Da, emag si evomag vor fi primele care vor aduce, dupa aia aduc si restul.