Prima Pagina aplicatii Apple lanseaza aplicatiile Cards si Find My Friends pentru iOS 5

Apple lanseaza aplicatiile Cards si Find My Friends pentru iOS 5

    In aceasta seara Apple a lansat 2 noi aplicatii pentru utilizatorii sai, una denumita Cards si una denumita Find My Friends. Aplicatia Cards permite utiliatorilor sa trimita carti postale prietenilor sau rudelor direct de pe propriul iDevice. Apple a facut cateva template-uri pe care utilizatorii le pot folosi iar noi trebuie doar sa introducem mesajul si o poza pentru cartea postala dorita. Deocamdata serviciul este disponibil pentru 2.99$ pentru a trimite o carte postala in SUA si 4.99$ pentru a trimite o carte postala in strainatate si teoretic oricine il poate utiliza.

    Find My Friends este cel de-al doilea serviciu lansat de catre Apple si el permite utilizatorilor sa isi gaseasca prietenii folosind aplicatia Maps, oriunde s-ar afla acestia. Despre Find My Friends am auzit de atatea ori in trecut dar Apple s-a hotarat abia acum sa lanseze serviciul si totul ar trebui sa functioneze exact precum in cadrul unei retele sociale. Ne invitam prietenii sa ne afiseze locatia lor pentru o perioada determinata de timp, noi le afisam locatia noastra si ne putem gasi unii pe altii foarte simplu si usor. Apple ID-urile vor fi cu siguranta folosite drept nume de utilizator si cu ajutorul Find My Friends va veti putea gasi prietenii oriunde, numai daca ei doresc.

 • Soulyd

  Se stie daca are i4s 1gb sau 512mb ram???

 • Tigris Regalis

  @Soulyd: Nu.

 • Soulyd

  nici eu nu am gasit niciunde, intr-un comentariu am citit ca are 512mb, dar nu cred ca are doar atata, ca pentru aplicatiile din iOS5 are nevoie macar de 1GB si siri….
  @Tigris Regalis tu esti dezamagit de 4s?

 • OneCosmin

  Chiar daca se numea iPhone 5, cred ca tot aceleasi componente hardware le avea.
  Probabil lumea nu e multumita de numele telefonului :)). Asteptam sa apara si sa vedem teste comparative intre 4 si 4s.

 • Chatagra

  Ce ar fi trebuit sa faca apple in plus ca sa fie un succes rasunator 4s ei bine 2 lucruri sa vina cu un ecran de 4 inch si un nou design .Din pacate nu vom avea asa ceva pana anul viitor . Ce este curios este intarzierea lansarii terminalului atata timp ..probabil ca Apple mizeaza pe vanzarile de sarbatori pt cresterea vanzarilor.

 • Pingback: Iata tot ce trebuie sa stii despre conferinta Apple de aseara!()

 • Luckskywalker

  Daca nu au vorbit de rami inseamna ca e tot acelasi, daca era mai mare mentionau