Prima Pagina Apple iPhone 4S vine echipat cu Bluetooth 4.0 si compatibilitate cu retele GSM/CDMA

iPhone 4S vine echipat cu Bluetooth 4.0 si compatibilitate cu retele GSM/CDMA

     Unul dintre aspectele care nu a prezentat, din pacate, interes pentru prea multa lume este implementarea tehnologiei Bluetooth 4.0 in noul terminal. Standardul Bluetooth 4.0 este “proaspat” lansat pe piata si ofera terimnalelor un consum redus de energie pentru accesoriile conectate astfel ca avem parte de o autonomie a bateriei mult mai buna. Noul standard functioneaza in mare exact precum vechile tehnologii si in cazul vitezei de transfer nu veti simti imbunatatiri semnificative desi in App Store exista putine aplicatii care pot face acest lucru.

      Cel de-al doilea aspect foarte important este compatibilitatea cu retele GSM/CDMA a noului iPhone 4S. Deocamdata este probabil singurul smartphone capabil sa functioneze atat in retele GSM cat si in retele CDMA astfel ca un terminal decodat va putea fi utilizat cu aproape orice retea de pe glob. Aceasta versatilitate a terminalului iPhone 4S se va dovedi a fi cruciala pentru cei care calatoresc mult si doresc sa foloseasca retelele care ofera preturile cele mai convenabile in functie de propriile nevoi dar totul depinde de starea dispozitivului propriu.

 • mihai_rt

  bluetooth 4.0 si ce sa faci cu el?
  o mare prostie

 • Chatagra

  Mda bluetooth-ul 4.0 castrat de apple ..despre partea cu world phone cea mai interesanta treaba este daca un telefon cumparat de la verizon va avea partea de gsm codata sau nu si daca va fi codata cum se va face chestia asta ..

 • Soulyd

  Asteptam sa vedem cum vom decoda iPhone 4s si un jailbreak pentru iOS5 si eu poate imi voi schimba i4 pe i4s cand va aparea la orange ( m-am gandit sa fac un abonament sau poate trec pe vodafone, dar acesta vad in decembrie cand va aparea si aici )

 • aliennuteteme

  compatibil cu retele din intreaga lume e si motorola droid pro… inca din 2010.

 • sirmotto

  si pt a putea transfera fisiere de pe un aparat pe altul va fi nevoie de bluetooth 4.0S sau asteptam 8.0?

 • proof

  asta e un motiv pt care nu imi cumpar iphone,,,schimb de poze cu alte device-uri,,,cica pt copyright,,,caite lume are muzica furata pe iphone ,,direct din pc,,,hai sa fim seriosi