Vizioneaza keynote-ul de prezentare a iOS 5!

    La foarte scurt timp dupa terminarea conferintei Let’s talk iPhone in care a fost prezentat iPhone 4S, Apple a publicat pe propriul website un clip video cu inregistrarea intregului eveniment. Din pacate nu putem descarca filmul si in iTunes ca si podcast ci il putem viziona doar pe site-ul companiei Apple dar maine dimineata vom avea in mod sigur si un podcast disponibil. Pana una alta puteti merge pe aceasta pagina unde puteti viziona intregul eveniment tinut de catre compania Apple la campusul din Cupertino.

8 COMENTARII

  1. Ai eu am aceiai problema…si la wifi la la cablu…si mi se reseteaza ruterul…nu stiu ce probleme are dar trebuie rezolvate…poate pt am quicktime pro…voi ce quicktime aveti?

  2. A fost transmis HD de CNN. Am preferat sa vad conferinta cu 30 min intarziere decat sa stau sa caut alte tampenii pe net. Cei de la 9to5mac si apple insider si WallStreet si altii sa se lase de meserie. Sau…sa-si împuște “sursele”.

  3. Da, ori sursele au fost duse bine de nas, si cred ca asa a fost din moment ce sute de mii de carcase pentru iPhone 5 exista acum pe piata, ori editorii au fost mintiti de surse.