Jailbreakme.com NU mai exista!

    Daca ati incercat sa accesati astazi site-ul jailbreakme.com atunci cu siguranta ati fost intampinati de imaginea de mai sus si nu putea face jailbreak dispozitivelor voastre. Din pacate incepand de astazi site-ul jailbreakme.com nu mai exista, domeniul ajungand in posesia unei companii care nu a mai dorit sa permita hostarea solutiilor de jailbreak pe el decat in schimbul unei anumite sume de bani pe care nici comex nici Dev Team nu au fost dispusi sa o plateasca. Compania a inlocuit sistemul de jailbreak de pe site cu imaginea de mai sus astfel ca nimeni nu poate face jailbreak deocamdata.

    Inainte sa ma intrebati cum veti face jailbreak pentru iPad 2, va anunt ca MuscleNerd a publicat deja pe twitter domeniul viitorului website pe care va fi publicata solutia de jailbreak de pe jailbreakme.com iar numele noului domeniu este jailbreaks.me. Peste cateva ore intreaga infrastructura din spatele solutiei de jailbreak va fi incarcata pe jailbreaks.me si voi veti putea face fara probleme jailbreak dispozitivelor voastre. Ar fi bine sa impartasiti acest articol cu prietenii vostri deoarece foarte multa lume se va trezi in imposibilitatea de a mai utiliza jailbreakme.com.

UPDATE: Desi jailbreakme.com este functional, in realitate acea versiune a site-ului nu implementeaza jailbreak-ul corect. MuscleNerd avertizeaza toti utilizatorii sa nu foloseasca website-ul!