Cum sa activezi widget-urile tweak-urilor in Notifications Center

    iOS 5-ul celor de la Apple aduce o functie foarte importanta numita Notifications Center care muta toate notificarile primite de catre noi direct in centrul de notificari conceput de catre compania din Cupertino. Dezvoltatorii de tweak-uri si aplicatii pentru Cydia au gasit rapid metode de a instala widget-uri in acest Notifications Center, widget-uri care pot fi extrem de folositoare pentru noi. Din pacate aceste widget-uri nu sunt afisate imediat dupa instalarea tweak-ului sau aplicatiei din Cydia astfel ca ele trebuie activate manual de catre utilizatori.

     Activarea este foarte simpla si se face in felul urmator :

  • Deschideti aplicatia Settings si mergeti in meniul Notifications.
  • Acolo faceti scroll pana in josul paginii si veti gasi toate widget-urile instalate de catre voi.
  • Pentru a activa un widget apsati pe denumirea sa si apoi setati optiunea On iar el va fi afisat in Notifications Center.

    Activarea este simpla, dureaza cateva secunde si puteti utiliza widget-urile imediat.

12 COMENTARII

  1. in Notifications Center de iOS5 se mai pot inchide toate notificarile, dintr-un singur switch, asa cum era pana acum? din iOS nativ banuiesc ca nu, dar din tweak-urile care erau pe iOS4 in SBSettings?

  2. @zaone Am mai pus odata intrebarea asta si pe alt topic dar here it goes again :D. Problema este ca dupa ce am instalat widgeturile din cydia nu le vad in settings -> notifications. Mersi 🙂

  3. Yey. Am rezolvat. Pt cei care au aceeasi problema: Dati un respring manual dupa instalarea widgetului, chiar daca s-a dat respring din cydia dupa instalare.

  4. asta am facut toata noaptea,m-am jucat pe ios 5,introduceti si sbseting in notificari se vede fain,are mai multe teme si widget-uri-le functioneaza promt