Prima Pagina Apple Video: Iata cat de mult conteaza stabilizatorul de imagine din noul iPhone...

Video: Iata cat de mult conteaza stabilizatorul de imagine din noul iPhone 4S

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cAU_4DnBlgg[/youtube]

    La prezentarea noului iPhone 4S Apple ne-a anuntat ca dispozitivul va avea o camera de 8 megapixeli capabila sa filmeze Full HD in format 1080p insa asta nu e tot deoarece Apple a implementat si un stabilizator de imagine in software-ul din iOS 5. Clipul video de mai sus prezinta cat se poate de bine diferenta dintre un filmulet inregistrat cu iPhone 4 si a sa camera de 5 megapixeli fata de camera de 8 megapixeli din iPhone 4S care in plus are si un stabilizator de imagine care prelucreaza fluxul video in timp real.

The gyro along with the incredible new software will stabilize your video as you shoot it. This will make your videos a lot smoother.

     Magia din spatele noului sistem de stabilizare a imaginii are legatura cu giroscopul dispozitivului care este utilizat pentru a stabiliza imaginea. Apple a conceput un sistem care, dupa cum vedeti deja, imbunatateste semnificativ calitatea clipurilor video inregistrate cu terminalele noastre si desigur ca stabilizatorul nu va fi disponibil in iPhone 4. Pe langa stabilizarea imaginii, calitatea acesteia a fost mult imbunatatita dar pentru multi nu vor conta upgrade-urile facute de catre Apple, mai ales daca au o camera foto/video DSLR.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7bOyvekQk1g[/youtube]

 • Razvan

  za de ce trimiti de 2 ori unele notificari? ca-mi face telefonu ca mitraliera

 • adyjulian

  Stabilizatorul ar fi fost o functioe binevenita pe i4 dar sunt milogi

 • N-am trimis eu doua, asa a trimis sistemul de notificari, ele se trimit automat.

 • Claudiu daniel

  Sincer as cumpara doar pentru asta i4s pt sunt fan foto video in orice moment instantane la orice faza! Plus rapiditatea data de procesorul actual si celelalte avantaje!

 • Razvan

  i4S merita cumparat parerea mea.. pentru:

  – A5
  – Siri
  – Camera
  – repozitionarea antenelor, care acum sunt sus, so, nu prea mai ai cum sa le atingi si sa scada semnalul.. si + ca acum antenele se completeaza una pe cealalta in functie de receptie.. antenna-gate e istorie
  – 64gb ( si da.. eu chiar am nevoie de 64 )

  nu o fi telefonul modificat radical… dar pentru lucrurile amintite mai sus, parerea mea e ca merita 100% … si vreau sa ma leg putin de design care este identic.. zicea zaone mai acu cateva luni, ca de ce ar modifica Apple un design perfect? nu mai tin minte in ce articol a zis asta.. cert e ca ii placea… si acum toata lumea e nemultumita ca s-a pastrat design-ul de i4… mie imi place foarte mult, nu pot sa mint sa zic ca daca l-ar fi modificat mi-ar fi parut rau.. ca deh ar fi fost ceva nou… dar nu sunt nici pe departe nemultumit ca nu l-au modificat.

 • Mihai

  Pentru mine asta e un upgrade major, capabil sa justifice singur un upgrade de la I4 la I4s. Eu chiar filmez la greu cu Iphone pentru ca fac mountainbiking pe distante lungi si nu imi permit sa car dupa mine si aparatura foto/video suplimentara. Clipurile le editez in filme pe care le vad pe ecran mare cu adaptor HDMI 🙂 Camera 1080p cu stabilizare si procesorul dual core sunt exact ce vroiam si care ma fac sa uit un pic de ecran.

 • Mascka

  Daca stabilizarorul e pe software de ce nu au lasat si pentru i4…nesuferiti

 • george

  Si nu megre adus pe terminalele jailbreakuite?

 • Daniel

  camera este singurul atu al 4S iar doar pentru camera nu se merita un upgrade. m-am lamurit cu iphone. raman la 4. astept acum sa vedem cum va fi ipad 3 in primavara.

 • H_O_N_D_A

  din ce am vazut in clipul de mai sus pot spune ca 4S are o camera cu un white balance mult mai precis si un dinamic range mai mare iar stabilizarea isi face treaba cu brio.

 • Mihai

  @Adyjulian: exista aplicatii care stabilizeaza imaginea video foarte bine: Dollycam, Movie Stiller ar fi cam cele mai ok.

 • Florin

  A existat si un model precedent iPhone 4S de il numesti noul?

 • Te-ai uitat la data articolului? E 14 octombrie 2012, era nou atunci.

 • Florin

  Nu ai inteles nimic. Nu poti numi un produs “noul” daca nu a existat si un “vechiul”. Daca tineai neaparat sa folosesti “noul”, puteai sa zici asa: “noul iPhone, 4S” Asta e un nou iPhone, dar in niciun caz un nou iPhone 4S.

 • Las-o asa.