Video: Iata cat de mult conteaza stabilizatorul de imagine din noul iPhone 4S

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cAU_4DnBlgg[/youtube]

    La prezentarea noului iPhone 4S Apple ne-a anuntat ca dispozitivul va avea o camera de 8 megapixeli capabila sa filmeze Full HD in format 1080p insa asta nu e tot deoarece Apple a implementat si un stabilizator de imagine in software-ul din iOS 5. Clipul video de mai sus prezinta cat se poate de bine diferenta dintre un filmulet inregistrat cu iPhone 4 si a sa camera de 5 megapixeli fata de camera de 8 megapixeli din iPhone 4S care in plus are si un stabilizator de imagine care prelucreaza fluxul video in timp real.

The gyro along with the incredible new software will stabilize your video as you shoot it. This will make your videos a lot smoother.

     Magia din spatele noului sistem de stabilizare a imaginii are legatura cu giroscopul dispozitivului care este utilizat pentru a stabiliza imaginea. Apple a conceput un sistem care, dupa cum vedeti deja, imbunatateste semnificativ calitatea clipurilor video inregistrate cu terminalele noastre si desigur ca stabilizatorul nu va fi disponibil in iPhone 4. Pe langa stabilizarea imaginii, calitatea acesteia a fost mult imbunatatita dar pentru multi nu vor conta upgrade-urile facute de catre Apple, mai ales daca au o camera foto/video DSLR.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7bOyvekQk1g[/youtube]