Prima Pagina Apple Video: iPhone 4S nu are probleme cu semnalul si primele unboxing-uri

Video: iPhone 4S nu are probleme cu semnalul si primele unboxing-uri

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=21tpqE8gzK4[/youtube]

Una dintre cele mai mari probleme ale iPhone 4 are legatura cu antele dispozitivului care de indata ce sunt acoperite provoaca o scadere a intensitatii semnalului. Din fericire noul iPhone 4S nu mai are aceasta problema multumita noilor antene implementate de catre compania Apple. Design-ul antenelor a fost modificat, este indentic, cu cel al iPhone 4 CDMA insa Apple a implementat o noua tehnologie care permite dispozitivului sa foloseasca toate antele sale pentru a mentine puterea semnalului la un nivel ridicat.

Acum stim ca iPhone 4 nu are probleme cu semnalul si cred ca multi vor rasufla usurati. Mai jos aveti si doua unboxing-uri pentru noul dispozitiv.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PVDu_ZtYhvE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FRN7iVMKhe8[/youtube]

 • Alex

  Ai scris 4S si prima si a doua oara.

 • Solved.

 • Palomino

  Sa speram ca nu o sa mai aiba probleme cu butonul home”! Desi nu prea cred ca o sa fie asa.

 • Claudiu daniel

  Apropo de semnalul la iphone 4 eu nu sesizez nici o modificare la felul cum sustii tel. Am probat tot felul de posibilitati si pare sa si mentina acelasi nivel de receptie ca atunci cand il pun pe ceva in aceasi zona in care il tin in mana! Problema apreciez eu e ca nivelul receptie antenei e la trei linii mai mereu fie pe strada intr o zona centrala fie in casa !!Ciudat!!Speram ca i4s sa aiba o receptie buna. Poate si receptia antenei il face mai rapid pe langa procesorul dual

 • Andrei

  intrebarea este … : Iphone 4s are aceleasi probleme cu butonul main ca si iphone 4???

 • TheDog

  exact andrei.. asta e intrebarea la care trebuie sa primim raspuns

 • Deleteplz

  @zaone iPhone 4S e valabil DOAR alb?

 • Sunny2012

  Majoritatea despachetarilor sunt facute de retarzi. Intr-un video de 10 min ei prezinta cablurile alea pe care le stim de 4 ani si cutia, ca e frumoasa si apoi telefonul,zic eu ce e mai important caruia ii acorda la final vro 2 min. Asa sunt toate unboxingurile de pe net. In concluzie nu inteleg de ce atata uimire pe un tel ALB colorat care e la fel ca predecesoru. Siri si Camera sa prezinte in rest nik.

 • Loome

  Ați sesizat ceva? iOS 5 nu mai are logo-ul animat în versiunea finală, ci doar la beta.

 • simi

  am achizitionat astazi un ipone 4s si chiar am probleme cu semnalul uneori chiar imi afiseaza in loc de numele retelei codul de retea ex 226-6 sunt cam dezamagit de acest lucru.