Prima Pagina Apple Comparatie intre pozele facute cu iPhone 4 si iPhone 4S

Comparatie intre pozele facute cu iPhone 4 si iPhone 4S

     Aseara v-am prezentat cateva clipuri video care evidentiaza diferentele dintre camerele noilor terminale iPhone 4 si iPhone 4S iar astazi a venit randul pozelor. Mai jos avem cateva poze facute cu noile terminale, cele realizate cu iPhone 4S sunt in stanga si cele realizate cu iPhone 4 sunt in dreapta. Puteti observa ca noua camera a terminalului iPhone 4S capteaza poze mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta, insa asta nu este tot deoarece imaginile facute utilizand noua camera au culori usor mai calde decat cele facute utiliza iPhone 4.

     Daca imaginile inregistrate cu iPhone 4S sunt mai bune decideti singur pentru ca in final fiecare utilizator are propria opinie in legatura cu asa ceva. Pentru mine camera din iPhone 4S reprezinta un upgrade in adevaratul sens al cuvantului fata de camera din iPhone 4 si rezultatele se vor vedea in viitor prin numarul de poze incarcate pe flickr sau de clipuri video incarcate pe YouTube. Imaginile la o rezolutie mult mai mare le gasiti aici.

 • Mihai R22

  ZaOne ti-am lasat un mail cu numele URGENT Mihai R22 te rog citeste-l , sau raspunde la post pe forumul cumpar iphone 4s.

 • Nu stiu de unde puteti cumpara 4S. Nu am cumparat nici eu.

 • Mihai R22

  Nu vorba de iphone! E vorba de cartea lui steve jobs , citeste te rog mailul.

 • Ah, nu am cum sa o cumpar si sa o trimit, chiar nu am timp sa merg sa o caut, imi pare rau.

 • Mihai R22

  Am fost de luni pana vineri la mai multe kioskuri din cluj si n-am gasit-o , nicio problema. Mersi totusi de raspuns…

 • Alin Cristian

  mari diferente nu sunt.. diferente care oricum le fac in photoshop daca imi place o poza :))

 • Barboss

  Mihai R22. Am vazut eu cartea la un chiosc de ziare in Bucuresti dar nu am cumparat-o. Daca sti pe cineva acolo ia legatura fiindca acolo o vei gasi

 • djcata

  @Mihai R22 e vrajeala asta cu cartea si eu am cautat-o si nu am gasit-o ,taranii aia de la ziar nu au dat cartea cum au zis ,probabil ca a fost la cateva chiosc-uri si acolo doar cateva carti

 • Pingback: Cele mai importante stiri ale saptamanii 10.10.2011 – 16.10.2011 pe iDevice.ro()