Siri nu functioneaza din cauza supraaglomerarii serverelor Apple

    Siri, cea mai interesanta functie a noului terminal iPhone 4S, pare a avea probleme de functionalitate in aceasta dimineata in SUA deoarece multi utilizatori nu reusesc sa utilizeze asistentul personal al companiei Apple. Puteti observa din imaginea de mai sus ca atunci cand este intrebat ceva, Siri spune ca nu se poate conecta la serverele Apple pentru a interpreta comanda si a actiona in consecinta. Initial Siri le spunea utilizatorilor sa astepte cateva momente pana reuseste sa se conecteze la serverele Apple insa dupa cateva minute afisa unul dintre mesajele de mai sus.

    Se pare ca foarte multi utilizatori ai companiei se grabesc sa utilizeze noua functie a iPhone 4S si din pacate serverele Apple par sa fi fost din nou suprasolicitate si au cedat. Dupa problemele cu activarea restore-urilor la lansarea iOS 5, iata ca Apple are acum probleme si cu serverele care tin in picioare sistemul Siri si lucrurile par a fi sacpat usor de sub control la Cupertino. Daca Siri functioneaza atat de greu acum, oare cand vor fi cateva zeci de milioane de terminale iPhone 4S, cat de greu va functiona? Mai mult decat atat, cum va functiona daca Siri va fi portat si pe iPhone 4?

    Este pacat ca un serviciu precum Siri incepe deja sa isi arate limitele si pentru Apple inceputul ar putea dezamagi multi utilizatori