Tutorial: Cum sa stergi toate pozele din contul PhotoStream

    PhotoStream este un nou serviciu implementat de catre Apple pentru posesorii de iDevice-uri care permite vizualizarea pozelor de pe un iDevice pe orice alt iDevice, Mac sau PC. Photostream functioneaza prin intermediul iCloud si incarca automat in contul nostru iCloud orice poza facuta pe un iDevice. Pozele sunt disponibile doar printr-un singur cont iCloud deci toate iDevice/Mac/PC-urile pe care doriti sa vedeti respectivele poze trebuie sa fie logate la iCloud folosind acelasi Apple ID altfel nu veti vedea stream-ul vostru.

     Photostream afiseaza pozele facute in ultimele 30 de zile de catre utilizatori, cele mai vechi fiind automat sterse pentru a mentine stream-ul cat se poate de actualizat. Din pacate in Photostream pot fi salvate si anumite poze pe care voi poate nu doriti sa le impartasiti cu restul familiei care este logata pe acelasi cont. Ei bine pentru a sterge pozele din Photostream nu trebuie sa parcurgem prea multi pasi insa partea proasta este ca nu putem sterge poze individuale din Photostream ci trebuie sa stergem intreaga arhiva, adica poate pozele vor fi automat sterse si nu le veti mai putea recupera. Asa a conceput Apple sistemul si poate pe viitor ne va permite sa stergem intrari individuale.

     Pentru a sterge pozele din Photostream trebuie sa urmati pasii de mai jos.

  1. Accesati iCloud.com si logati-va cu Apple ID-ul cu care sunteti logat in iDevice.
  2. In partea dreapta sus faceti un click pe numele vostru.
  3. In meniul afisat alegeti optiunea Advanced.
  4. Din meniul Advanced alegeti optiunea Reset Photostream.

    Stergerea pozelor din Photostream nu va genera si stergerea lor din iDevice-urile voastre deci acolo le aveti salvate dar ele vor fi reincarcate in Photostream cu prima ocazie. Stergerea pozelor dintr-un iDevice nu duce la stergerea pozelor din Photostream asa ca nu incercati degeaba. Acum stiti si cum sa stergeti pozele din Photostream, ramane de vazut daca veti gasi sau nu utila aceasta functie.

Articolul precedentVideo: iPhone 4S – o prezentare facuta de corespondentul iDevice.ro in Franta
Articolul următorVideo: iPhone 4S, will it blend?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.