Prima Pagina Apple Tutorial: Cum sa stergi toate pozele din contul PhotoStream

Tutorial: Cum sa stergi toate pozele din contul PhotoStream

    PhotoStream este un nou serviciu implementat de catre Apple pentru posesorii de iDevice-uri care permite vizualizarea pozelor de pe un iDevice pe orice alt iDevice, Mac sau PC. Photostream functioneaza prin intermediul iCloud si incarca automat in contul nostru iCloud orice poza facuta pe un iDevice. Pozele sunt disponibile doar printr-un singur cont iCloud deci toate iDevice/Mac/PC-urile pe care doriti sa vedeti respectivele poze trebuie sa fie logate la iCloud folosind acelasi Apple ID altfel nu veti vedea stream-ul vostru.

     Photostream afiseaza pozele facute in ultimele 30 de zile de catre utilizatori, cele mai vechi fiind automat sterse pentru a mentine stream-ul cat se poate de actualizat. Din pacate in Photostream pot fi salvate si anumite poze pe care voi poate nu doriti sa le impartasiti cu restul familiei care este logata pe acelasi cont. Ei bine pentru a sterge pozele din Photostream nu trebuie sa parcurgem prea multi pasi insa partea proasta este ca nu putem sterge poze individuale din Photostream ci trebuie sa stergem intreaga arhiva, adica poate pozele vor fi automat sterse si nu le veti mai putea recupera. Asa a conceput Apple sistemul si poate pe viitor ne va permite sa stergem intrari individuale.

     Pentru a sterge pozele din Photostream trebuie sa urmati pasii de mai jos.

 1. Accesati iCloud.com si logati-va cu Apple ID-ul cu care sunteti logat in iDevice.
 2. In partea dreapta sus faceti un click pe numele vostru.
 3. In meniul afisat alegeti optiunea Advanced.
 4. Din meniul Advanced alegeti optiunea Reset Photostream.

    Stergerea pozelor din Photostream nu va genera si stergerea lor din iDevice-urile voastre deci acolo le aveti salvate dar ele vor fi reincarcate in Photostream cu prima ocazie. Stergerea pozelor dintr-un iDevice nu duce la stergerea pozelor din Photostream asa ca nu incercati degeaba. Acum stiti si cum sa stergeti pozele din Photostream, ramane de vazut daca veti gasi sau nu utila aceasta functie.

 • Tibi

  Scuze pt povestea ce urmeaza dar vreau si eu niste clarificari:
  1.cum se face sincronozarea photostream-ului cu un pc, am urmat pasii necesari … Dar nimic
  2.pt a pastra pozele pe un idevice inainte de a sterge stream-ul prezent pe acesta e de ajuns sa fie copiate in camera roll sau orice alt folder?
  3.in cazul sincronizarii cu un mac, daca se doreste stergerea stream-ului trebuie mutate pozele intr-un alt folder sau excluse din libraria iphoto?
  Ms anticipat pt raspunsuri.

 • Anton

  sa speram ca merge cu pozele sa ramana pe idevice-uri. Contactele mele (stocate de mine manual) din ipad au fost sterse cand am dezactivat optiunea de sincronizare de la icloud.

 • @tibi: 1: Iei programul asta : http://www.idevice.ro/2011/10/12/icloud-pentru-windows-disponibil/ si le sincronizeaza. Le gasesti in C:/users/user/documents/photostream, parca. Am scris un articol in care am explicat intreaga procedura, daca faci o cautare dupa Photostream gasesti.
  2. Daca sunt in Camera Roll raman.
  3. Nu se sterg din Mac.

 • Luci

  telefoanele astea sunt “a real pain in the ass” pt infideli.
  O clipa de neatentie si te trezesti cu poza amantei pe telefonul nevestei, ca sa nu mai zic de aplicatia “Find my Friends”
  :))

 • CalinC

  din nefericire pe xp sp3 nu merge…:(((((

 • Tibi

  @zaone:
  Stiu unde sunt folderele in windows, problema e ca nu sincronizeaza, am facut poze care sunt pe ipad in stream insa nu apar nimic in folderele de windows, inca nu am incercat sa fac upload din win sa vad daca ajung in nor.daca cineva are problema asta poate imi ofera si mie un raspuns.
  Zaone incearca si tu sincronizarea cu un pc sa vezi daca merge.

 • Radu

  Am intrat si am dat reset dar pozele imi apar inca in telefon. Stie careva de ce imi apare in telefon photosteam de 2 ori?

 • Cum adica iti apare photostream de 2 ori?

 • alex

  am dat reset la photo stream dar inca mai am pozele pe telefon! cum fac sa pot sa le sterg si din telefon ? stie cineva?