Furnizorul de carcase unibody pentru MacBook isi inchide activitatea

    Carcasa din imaginea de mai sus se numeste unibody si este cu siguranta una dintre cele mai interesante produse vreodata pentru un laptop. Apple colaboreaza cu o companie numita Catcher Technology pentru producerea acestui gen de carcase si din pacate compania a fost fortata sa isi inchida temporar activitatea pentru ca nu respecta regulile privind protectia mediului. Compania taiwaneza produce carcase unibody atat pentru MacBook Pro cat si pentru MacBook Air iar in momentul de fata o parte dintre linia sa de productie a fost inchisa de guvernul din Taiwan.

In an emergency announcement on Sunday night, Taiwan’s Catcher Technology, one of the world’s biggest makers of metal casings for notebook PCs, said it had been ordered to close part of its plant in China’s Suzhou province by regulators, after local residents complained of bad odours generated by the plant.

    Compania si-a anuntat deja partenerii ca vor exista intarzieri in ceea ce priveste livrarea comenzilor si compania Apple va fi cu siguranta afectata. Desigur ca acum Catcher Technology se va grabi sa remedieze problemele si sa reintre in legalitate insa pana se va intampla acest lucru s-ar putea sa asistam la o crestere a timpilor de livrare pentru MacBook-urile disponibile in magazinele companiei Apple. Daca veti plasa in viitorul apropiat o comanda pentru un MacBook puteti sa va asteptati sa fie livrat cu o oarecare intarziere.