Prima Pagina Apple Samsung acuzata ca foloseste in reclamele sale un screenshot facut pe iPhone

Samsung acuzata ca foloseste in reclamele sale un screenshot facut pe iPhone

    Acuzatiile impotriva copiatorilor coreenilor de la Samsung se inmultesc astazi deoarece compania a utilizat intr-o reclama pentru un smartphone un screenshot al aplicatiei Maps de pe iPhone. Aveti imaginea mai sus si puteti observa cat de bine a fost mutata imaginea de pe iPhone in ecranul terminalului Samsung, insa “artistul” care a facut totul nu s-a gandit cat de multe probleme va cauza aceast furt. Imaginea este utilizata pentru promovarea Samsung Galaxy Player 50, un fel de iPod Touch Killer lansat de catre compania Samsung anul acesta.

    Imaginea de mai sus nu a fost facuta de catre Apple ci de catre o femeie blogger din SUA si a fost publicata intr-un articol scris in anul 2008. Imaginea inca se afla pe site-ul companiei Samsung si dovedeste inca o data cata prostie si nerusinare se ascunde in spatele coreenilor. Spun prostie pentru ca a pune o imagine cu iOS pe un terminal cu Android este de-a dreptul dincolo de limitele ratiunii, mai ales in contextul in care Samsung este acuzata ca fura cu nerusinare de la compania Apple. Acum a furat de la un blogger dar ideea in sine este aceeasi, cei care lucreaza la Samsung nu sunt in stare sa caute un screenshot aplicatiei Maps de pe Android si asta spune multe despre oamenii care lucreaza acolo.

 • Ovi

  Ha Ha Ha, no comment, coreeni…

 • KFF

  Angajatii Sacsung responsabili cu screenshoturile erau la capionatul satesc de pingpong , si cum au luat bataie , erau afectati si au incurcat inca o data butoaiele .

 • Hxr

  Se pare ca niciun device produs de ei nu este 100 % autentic. Nu ma mai mira de mult asta…

 • Dimi

  Cred ca siau externalizat serviciile catre o noua firma de Web XerXamXung… Betii angajati 😉

 • Tigris Regalis

  Copiere pe față, DIN NOU … și nici măcar nu era nevoie să caute o poză cu Maps pe net, ar fi putut să-și facă singuri screenshot-ul pentru copia de iPod Touch cu care vor să mai fure (la propriu) din cota de piață.

  @zaone: În prima frază vorbești despre “reclama pentru un smartphone”, ce nu este 100% corect – este o imitație de iPod Touch (pe când vor veni și cu imitații de iPod Nano sau … Classic?).

 • KFF

  Si Apple le incredinteaza cu credulitate fabricarea procesorului A6 ….

 • aici iti dau dreptate pentru prima oara @KFF..

  Avand in vedere ca firma apple in materie de telefoane exista de 4 ani pe piata…DA,ITI DAU DREPTATE..

  Samsung are tehnologia telefoanelor cam de 200 de ani cred,si nici ecranele nu sunt de la samsung,nici butoanele,nici procesoarele…:)))))) Chiar dintr-o firma simpla,a iesit un super super super NR1 in lume? Nu cred,ci si ei au copiat la vremea lor,si ei copiaza,DA intradevar samsung aici a copiat,dar nu cred ca este frumos din partea nimanui…

  Nici cu judecata,nici cu copiatul…Totusi,daca Apple,ERA MULT in fata cu tehnologia,de ce tot cauta sa dea in judecata pe Samsung? cu fiecare lucru da firma in judecata….(pentru ca asta este motiv de slabiciune,pentru ca nu ai cu ce altceva sa prinzi o firma ENORMA)

  Tin cu Apple Aici,dar…….Ma dezamagit EXTREM 4S…foarte mult.

  Si din cate ma duce pe mine capul,Steve Hobs a fost mort de ceva timp,el a “trait” doar pentru a da si urmatorul iphone……….prima zii a iesit iphone,a doua zii a murit………odd

 • Pingback: Samsung Galaxy Player si cum s-a "inspirat" Samsung din iPod Touch()