Siri portat pe iPhone, iPad si iPod Touch fara jailbreak?

    In baza imaginii de mai sus astazi a aparut pe internet un zvon care da de inteles ca Siri a fost portat pe toate iDevice-urile compatibile cu iOS 5 fara a face jailbreak. Mai mult decat atat, Siri ar functiona cu serverele Apple, adica ar fi capabil sa recunoasca, cuvintele rostite de utilizator si ar fi capabil sa le execute. Practic zvonul spune ca Siri poate fi portat 100% functiona pe orice iDevice compatibil cu iOS 5 chiar si fara a face jailbreak si aceasta este practic marea problema din spatele informatiei.

    Pentru a implementa Siri este nevoie de acces la fisierele de sistem ale iDevice-urilor si fara jailbreak acest lucru este destul de greu de realizat. Eu unul va recomand sa nu va faceti prea mari sperante ca Siri va fi portat pe iDevice-uri fara jailbreak pentru ca personajul care sustine ca a facut acest lucru abia acum ajunge in atentia tuturor deci sansele ca el sa spuna adevarul sunt destul de mici.

19 COMENTARII

  1. Eu zic ca peste cam 3-4 luni Apple va da acces la Siri tuturor iDeviceurilor cu iOS 5. E clar ca au ales sa dea drumul doar pe iPhone 4S pentru a-i creste vanzarile si pentru a nu incarca peste limita serverele care sunt responsabile cu Siri. Inca nu au infrastructura pusa la punct pentru zeci de milioane de iDeviceuri.

  2. zaone te rog raspunde-mi si mie macar la o intrebare ca pana acum nu mi-ai raspuns la nici una.
    am ios 5, si iphone 4 jailbreak-uit…merg notificarile sau trebuie sa instalez vre-un program ceva pentru push notification? eu cel putin nu primesc nicio notificare cand primesc mail, sau de la fb, sau yahoo…

  3. Daca ai facut hacktivare trebuie sa utilizezi SAM sau Push Doctor pentru a face notificarile sa mearga partial. Daca nu activezi terminalul cu o cartela a operatorului pe care e blocat atunci notificarile nu vor functiona vreodata 100% corect.

  4. aveam 4.3.4, baseband 4.10.01, am updatat cu tutorialul asta al tau nou cu snowbreeze…nu s-a facut hacktivare? ce e de facut?

  5. da, orice e posibil. i-am citit tweeturile, raspunde cam la toata lumea care-l intreaba ceva si explica si cateva lucruri. acum sa vedem ce urmeaza….

  6. @edi, zaone am facut cum zicea in tutorialul ala…am instalat sam, am dezactivat telefonul cu redsn0w, si cand vreau sa-l activez cu itunes zice sa introduc sim-ul original pe care nu-l am… ce fac mai departe?

  7. Skypici, n-ai vrea sa intri pe forum, la sectiunea Help si sa deschizi un thread? Iti garantez ca iti va raspunde cineva si te va indruma pas cu pas si poti sa pui si 20.000.000 de intrebari ca vei primi 50 de milioane de raspunsuri.
    Astea sunt comment-uri la articolul de mai sus, in care este vorba despre Siri portat pe orice iDevice compatibil cu iOS 5, chiar fara jailbreak (ti-am scris asta pentru ca nici macar nu cred ca ai citit articolul) :)), deci nu asta este locul unde pui intebarile pe care le ai de pus.