Prima Pagina Apple iPhone 4S lansat in inca 22 de tari vineri! Cel mai mic...

iPhone 4S lansat in inca 22 de tari vineri! Cel mai mic pret il are Elvetia!

   Vineri terminalul iPhone 4S al companiei Apple va fi lansat in inca 22 de tari de pe glob, majoritatea din Uniunea Europeana insa una vecina cu Romania. Vorbesc desigur despre Ungaria, o tara in care preturile pentru iPhone 4S incep de la 630€ iar un drum facut pana acolo pentru achizitionarea dispozitivului nu isi are rostul decat in conditiile in care locuiti in vestul tarii chiar la granita cu aceasta tara. Un drum pana in Elvetia v-ar aduce totusi un mare beneficiu daca achizitionati mai multe terminale iPhone 4S deoarece acolo dispozitivele sunt disponibile la preturi incepand cu 530€ pentru versiunea de 16 GB.

   Italia are printre cele mai scumpe terminale iPhone 4S si politica fiscala practicata de catre guvernul italian este de vina asa ca daca aveti posibilitatea evitati Italia. Vineri dimineata terminalul iPhone 4S va fi disponibil in urmatoarele 22 de tari : Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Irlanda, Italy, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxembourg, Mexic, Norway, Olanda Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia si Ungaria. In Romania terminalul va fi desigur disponibil in magazinele online la preturi incepand cu 2.999 RON.

 • Cristi@

  Frate erau vremuri cand veneau unguri sa cumpere de la noi acu in 2011 si Iphone e mai ieftin la ei.

 • Soulyd

  @Cristi@ eu nu stiu cand Ungurii au venit in Romania sa cumpere iphoneuri ( preturile fiind aproape egale pe siteurile de licitatie si putin mai ieftin la ei ), la vremuri noi am mers la Ungurii sa cumparam Nokia fiindca in Romania pretul era triplu fata de ei, numai ca trebuia sa ai cunostinta la ei ca numai cetatenii puteau sa cumpere! Eu personal astept iphone 5/6 si daca va fi cazul o sa cumpar din Ungaria cu comanda de pe applestore, avem casa in Ungaria si imi pot comanda acolo si nici nu este departe de la noi, numai 16km.
  @Zaone imi poti spune daca in Elvetia sunt necodate la pretul acela sau sunt la careva dintre retele de acolo si daca se poate sa imi spui de unde se poate cumpara, am un prieten in Franta care vrea sa isi cumpara unul si el are drumuri si prin Elvetia…

 • deci chiar se merita sa-l iei din elvetia 2300 ron si cu 700 pana la 3000 (cam cel mai mic pret de pe la noi) iti iei bilet de avion low cost dus-intors , si una peste alta mai vizitezi si viena ;D

 • Madalinc

  Astia de la evo mag au dat-o in bazme acum imi spun ca pana pe 15 noiembrie ar trebui sa aiva in stoc.

 • florin1

  @Grim viena este in austria nu in elvetia

 • marius

  Viena e in Austria, nu in Elvetia. Pt Elvetia s-ar putea sa ai nevoie de viza.

 • Valentin

  Mda, se pare că aștept pană in ianuarie să imi iau din Florida cu 650$.. primesc comenzi!! Dc e careva interesat imi scrieti si discutam.. Cred ca un 500€ suna mai bine decat 2999 RON..

 • mda nu stiu la ce ma gandeam , ca berna sau zurich-ul nu prea as vrea sa le vad :)))))))

 • Domnu Gogu

  Nu comparati preturile la iPhone 4s din Apple Store-urile europene cu cel de la eMag. Pana in momentul in care va fi lansat pe canal oficial in Romania, ceea ce face eMag, evoMag, etc.. intra in categoria grey market. Automat si preturile sunt mai mari fata de cele oficiale. La fel s-a intamplat si cu iPad-ul 2.

 • @Domnu Gogu: Si cand lanseaza Orange si dai 800 de euro pe modelul de 16 GB e white market?

 • Mihai

  Iphone 4 de 8GB cat costa in Elvetia?

 • Soulyd

  @Zaone daca macar va fi posibilitatea sa cumperi, anul trecut eu am intrebat la orange cat costa iphone 4 si au zis ca se poate lua numai la abonament, dar oricum preturile la Orange si ceilalti tot sunt crescute fiindca avem TVA-ul mai mare si plus mai trebuie si ei sa castige ceva….

 • pynky

  In elvetia se vand la liber?