Steve Jobs– One Last Thing este un nou documentar despre Steve Jobs pregatit de PBS

    Steve Jobs– One Last Thing este un documentar pe care celebrul post de televiziune PBS il va rula pe data de 2 noiembrie iar in cadrul sau va prezenta interviuri cu Robert Palladino, Steve Wozniak, Walk Mossberg, Ronald Wayne si Steve Jobs. Cei de la PBS au pregatit si un interviu luat lui Steve Jobs in anul 1994 insa nepublicat deci vom vedea cateva lucruri noi in legatura cu gandirea fostului CEO al companiei din Cupertino. Documentarul celor de la PBS va dura o ora si spre deosebire de cel rulat de Discovery va prezenta lucruri pe care multi nu le stiau despre fostul CEO al companiei din Cupertino. Iata un citat din interviul dat de Jobs in 1994 :

You tend to get told that the world is the way it is, but life can be much broader once you discover one simple fact; and that is that everything around you that you call life was made up by people no smarter than you … Once you learn that, you’ll never be the same again.

    Sincer sa fiu din documentarul celor de la Discovery nu am aflat prea multe lucruri noi asa ca imi pun sperantele in cei de la CBS ca vor prezenta informatii cu adevarat interesante despre cel care este in atentia presei mondiale de mai bine de doua saptamani de zile.

6 COMENTARII

  1. Scuze de offtopic. De ce ai scos inconita rosie care arata cate commenturi sunt la un articol de pe interfata mobila ? Mai bine o lasai…