Prima Pagina Apple Video: 250.000 de copii ale biografiei lui Steve Jobs vandute in China...

Video: 250.000 de copii ale biografiei lui Steve Jobs vandute in China in ziua lansarii

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xqj7pocsevo[/youtube]

    Steve Jobs este extrem de iubit in China iar pentru acest lucru sta dovada faptul ca 250.000 de copii ale biografiei sale au fost vandute in ziua lansarii in tara asiatica. Uitandu-ma la clipurile video din acest articol as spune ca asist la lansarea unui produs Apple si nu a unei biografii deoarece atmosfera este aproape identica, cu cea pe care o vedem in cadrul lansarii unei tablete iPad sau a unui terminal iPhone. Cartea costa in jur de 20 – 25$ in majoritatea magazinelor din lumea intreaga iar pana acum in SUA cartea s-a vandut cel putin la fel de bine iar la nivel global lucrurile nu par a fi diferite.

    Probabil producatorii cartii nu se asteptau la un asemenea succes desi vorbim despre legendarul CEO al companiei din Cupertino. In Romania carte ar trebui sa apara tradusa in luna martie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Of82cfZUksY[/youtube]

  • De unde ai informatiile cum ca abea prin martie ar trebui sa apara la noi biografia tradusa ?

  • De la cineva din domeniu. Comentase cineva pe blog si am inrebat prin surse.

  • Off. cam greu. speram sa o scoata prin decembrie… dar la aproape juma de an diferenta, cred ca o iau din iBooks…

  • @razvanrazy, in iBooks este doar versiunea din engleza, pe care o poti descarca de pe torente. Eu am descarcat-o in aceeasi seara, cand a aparut, in format .mobi.

  • Stiu ca este doar versiunea in engleza. Problema nu e ca nu stiu engleza, ci ca eu daca iau aceasta carte, o va vrea mai multa lume si normal ca nu le pot da iPad-u meu. D-aia era mult mai usor cu o versiunea fizica…

  • adrian

    @zaone:anunta te rog cumva ca duminica,ora 22 este pe Discovery un documentar despre Steve Jobs(iGenius: Cum a schimbat Steve Jobs lumea)

  • Pingback: Biografia lui Steve Jobs cumparata de sute de mii de persoane()