25 de ani de inchisoare pentru furtul unei tablete iPad

    Anul trecut v-am spus “povestea” unui barbat caruia i-a fost amputat un deget in urma unui furt ce implica o tableta iPad. Pe scurt, un barbat de 59 de ani iesea dintr-un mall american dupa ce achizitionase o tableta iPad si chiar la iesire, un tanar de culoare i-a furat tableta insa impreuna cu ea i-a smuls o buna bucata din carnea si pielea de pe degetul mic al mainii in care avea plasa si tableta. La momentul respectiv barbatul a depus o plangere la politie iar tanarul a fost prins.  Acesta din urma insa a considerat ca daca isi ucide victima va scapa de inchisoare. In final s-a ales la cei 22 de ani cu 25 de ani de puscarie.

I would like to say I am sorry for what I did for messing up Bill Jordan’s finger and everything,” Smith said during his hearing. “All of this was motivated by drugs. I wish Bill Jordan were here today so he could hear me tell him I am sorry.

    Acesta este probabil primul caz in care un om este trimis la inchisoare pentru o perioada atat de lunga dupa furtul unui iDevice, luand desigur in considerare si agravantele. Barbatul agresat nu a decedat insa nu a fost prezent la sedinta in care a fost data sentinta temandu-se pentru viata sa.