Siri si motivul din cauza caruia nu il veti avea prea curand in iDevice

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gHQyV9JQzSw[/youtube]

    Dimineata v-am spus ca Siri a fost portat cu succes pe iPhone 4 si iPod Touch 4G iar pentru multi acest port reprezinta o mare victorie a utilizatorilor impotriva companiei Apple care a spus ca Siri va fi disponibil exclusiv pe iPhone 4S. Clipul de mai sus ne arata cat de bine functioneaza Siri pe iPhone 4, ne arata ca sistemul raspunde la comenzi si ne da de inteles ca am putea avea totul chiar pe iDevice-ul nostru. Din pacate lucrurile sunt complet diferite in momentul de fata deoarece tot ceea ce vedeti mai sus s-ar putea sa nu ajunga vreodata in dispozitivul vostru.

    Motivul este foarte simplu: lansarea unei metode de a instala Siri pe iPhone 4 si iPod Touch 4G ar fi ilegala si cei care ar face acest lucru ar putea fi dati in judecata de catre Apple. Stim cu totii cat de zelosi sunt avocatii companiei si un proces impotriva unui dezvoltator ar putea avea drept rezultat falimentarea acestuia. Cei care au portat sistemul spun ca nu il vor lansa vreodata in forma actuala pentru ca se expun in fata companiei Apple care i-ar putea actiona in judecata. Practic la ilegalitatea lansarii portului se rezuma totul si daca nu se va gasi o metoda de a porta legal Siri pe iPhone 4 atunci va fi nevoie de cativa oameni curajosi care sa faca totul public fara a fi gasiti de catre Apple.

    Pana se va intampla acest lucru ramanem cu filmele de mai sus si cu gandul ca in viitor iPhone 4 va raspunde la comenzile noastre.