iPhone 4S achizitionat din strainatate nu beneficiaza de garantie la service-urile Apple din Romania!

    Astazi am primit de la un utilizator al acestui site un email in care mi se atragea atentia ca terminalele iPhone 4S achizitionate din Romania sau din strainatate NU beneficiaza de garantie la service-urile autorizate Apple. Este desigur vorba despre iStyle si Noumax care conform email-ului primit de mine ar fi refuzat deja in service cateva zeci de terminale iPhone 4S. Am trimis cate un email ambelor service-uri si deocamdata doar cei de la Noumax mi-au raspuns confirmand faptul ca terminalele iPhone 4S achizitionate din strainatate nu beneficiaza de garantie in Romania!

Buna ziua , 
Colegii de la service mi-au confirmat acum ,  că , deocamdata , nu se pot schimba..asteptam de la Apple o notificare legata de schimbarea in conditii de garantie a  iphone 4 s .

De la iStyle nu am primit inca un raspuns dar avand in vedere ca acolo conditiile de acordare a garantiei sunt mai stricte ma astept la exact acelasi raspuns din partea lor. Practic toti cei care au un iPhone 4S cumparat din strainatate nu vor beneficia de rezolvarea problemelor de garantie in Romania pentru ca Apple nu schimba terminale iPhone 4S trimise de aici. Este posibil ca lucrurile sa se schimbe abia dupa lansarea oficiala a iPhone 4S in Romania, lansare care deocamdata nu stiu cand va avea loc. Daca aveti un iPhone 4S cumparat din strainatate ar fi bine sa aveti grija de el deoarece daca vi se strica il veti tine in sertar pana cand Apple va schimba politica de acordare a garantiei.

Terminalele cumparate de la magazinele online beneficiaza de garantie la magazinul de la care l-ati achizitionat.