Prima Pagina Apple Video: Apple publica noi spoturi publicitare pentru iCloud, camera si Siri

Video: Apple publica noi spoturi publicitare pentru iCloud, camera si Siri

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=86LxStLXrf4[/youtube]

    Desi saptamana trecuta Apple a publicat un clip video in care prezenta noul asistent personal numit Siri, in cursul serii trecute compania din Cupertino a lansat noi spoturi publicitare pentru iPhone 4S, incluzand inca unul pentru Siri. Spoturile publicitare prezinta iCloud, camera si Siri, trei dintre cele mai importante functii ale iPhone 4S, functii care ar trebui sa convinga orice posesor de iPhone sau terminal Android ca un iPhone merita achizitionat. Vizionare placuta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vSAje0EgYjY[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5ba0tZ_P5cg[/youtube]

  • icetkk

    Tot timpul m-au cucerit reclamele si filmuletele de prezentari ale companiei Apple. Sunt de-a dreptul senzationale, bine structurate, cu punctul pus fix pe “i-ul” caruia ii lipsea, la obiect si ,totusi, detaliate. Tonul, impedanta, volumul vocilor cat si a coloanei sonore din clip-uri sunt alese in asa fel incat sa se arcuiasca perfect pe emotia pe care ti-o induce montajul video minunat.
    Toate reclamele lor sunt la un alt nivel. Intr-un fel (mare fel, chiar) sunt manipu (la) nte, spalatoare de creier, dar chiar si realizand lucrul asta – privit de multi ca fiind un lucru rau, data fiind paranoia creata de subiectul “manipu (la) re” la nivel global – tot ma las influentat de ele, pentru simplul fapt ca experienta pe care o am cand utilizez iPhone-ul meu este evocata perfect in clip, nu foarte mult exagerata! Adica, de obicei, reclamele la smart-phone-uri iti promit “nebunia lu’ Salam, Raggaeton”, adica ceva fin si sublim (se stie! De la Samsung 100 de euro…cika laka… solo!!… pentru GINERIICAAAA!), iar cand iei un Samsung Galaxy SII (un plastic, pana in toata urma – aici +1 KFF, in totalitate de acord cu el in privinta PVC-ului folosit in tamplarie, in hainele manelistilor si in Samsung-uri 🙂 -, deci slab calitativ) ai o experienta placuta, in unele cazuri chiar foarte placuta, de ce nu am recunoaste? Dar o experienta foarte placuta nu este “nebunia lu’ Salam, Raggaeton”, ci doar o experienta foarte placuta!
    In schimb Apple, prin reclamele lor, promit luna de pe cer, iar tu pui botu’, ca un pr0st, poate, dar macar primesti in schimb marea cu sarea! Deci, de ce sa te superi, pana la urma, ca ai pus botu’?