Apple avertizeaza dezvoltatorii in legatura cu distribuirea versiunilor beta ale iOS

    Vineri Apple lansa cea de-a doua versiune beta a iOS 5.0.1 insa impreuna cu ea lansa si un avertisment pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS, avertisment care are legatura cu distribuirea informatiilor legate despre versiunile beta ale sistemului de operare dedicat iDevice-urilor. Apple a trimis email-uri dezvoltatorilor in care ii atentiona ca distribuirea oricarui gen de materiale in legatura cu versiunile beta ale iOS 5 ar putea avea drept consecinta stergerea contului de dezvoltator si i-ar face vulnerabiliti in fata unor procese civile si penale.

Pre-release software is Apple Confidential information. Unauthorized distribution of pre-release software or disclosure of information relating to pre-release software(include de distribution of screen shots) may result in immediat termination of your Apple Developer Program membership, and may subject you to both civil and criminal liability.

    Nu este prima oara cand Apple trimite astfel de note informative insa avand in vedere faptul ca nimic din ceea ce se prezinta pentru dezvoltatori nu ramane in portalul deschis de Apple, s-ar putea sa vedem in viitor cativa dezvoltatori exclusi din program tocmai pentru a demonstra ca actiunile de distribuire neautorizata a unor informatii confidentiale au si consecinte.