iPhone 4S indisponibil la unii operatori din SUA, disponibil in Romania

    In SUA iPhone 4S este indisponibil pentru achizitie la destul de multe magazine ale celor trei mari operatori care il comercializeaza iar in magazinul  online al companiei Apple orice comanda facuta acum este livrata in 1 – 2 saptamani. Magazinele fizice ale companiei primesc zilnic noi stocuri de terminale iPhone 4S pe care le vand in doar cateva ore, semn ca dispozitivul este in continuare extrem de bine vandut peste ocean. In Europa magazinele Apple din anumite tari au acelasi gen de probleme si in magazinele online termenul de 1 – 2 saptamani pentru livrari se pastreaza.

Verizon Wireless customers may have to wait more than three weeks for the device, according to the carrier’s website. That compares with as much as 21 days at AT&T and up to 14 days at Sprint Nextel. While some tech blogs have suggested Apple’s manufacturing isn’t keeping pace, the carriers point to unexpectedly strong demand for the handset. 

“We are having some supply issues in the sense that demand’s huge,” AT&T’s president of emerging devices, Glenn Lurie, said Wednesday. “We have had just record-breaking sales on it.”

   In Romania terminalul este in continuare disponibil la magazinele operatorilor de telefonie mobila dar si in magazinele online ale acestora deci daca va intereseaza sa achizitionati unul nu trebuie sa va faceti griji. La noi se vand mai putine terminale si anul acesta stocul a fost indeajuns de mare pentru a suplini cererea, lucru care de altfel se si intampla.